Filibabba Suttesnor med velcro Warm Blue

1
1
1
Se alle produkter fra Filibabba
Varenummer: 50279

Suttesnor med velcro fra Filibabba i farven "Warm Blue" - sæt dit barns sut fast på trøjen for altid at have den ved hånden

De originale suttesnore fra Filibabba er super populære, og nu tilbyder de en ny variant for at gøre det endnu nemmere at holde styr på dit barns sut. Denne praktiske suttesnor med velcro er naturligvis fremstillet af 100% økologisk, GOTS-certificeret bomuld og har en nikkelfri metalklips, som gør det nemt at sætte suttesnoren fast på den lilles trøje. Selve klipsen sidder gemt bag en dekorativ træknap, som også medvirker til at give et naturligt og tidsløst udtryk. I suttesnorens anden ende finder du en velcrostrop, hvor du hurtigt kan fastgøre en sut, så den altid er inden for rækkevidde.

Denne variant af suttesnorene med velcro fra Filibabba er i farven "Warm Blue", som er en skøn, lyseblå farve. Du finder hele vores udvalg af praktiske suttesnore fra Filibabba i forskellige farver lige her!


Indhold:
1 stk.

Indgår i kategorierne
  1. Mor & Barn
  2. Sutter
  3. Suttesnor
Se alle produkter fra Filibabba
Varenummer: 50279
GOTS certificering
GOTS certificering

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.