Filibabba

Hos FILIBABBA skaber de helt særlige produkter til børn og deres forældre: Deres danske designs er illustreret i hånden, og materialerne er nøje udvalgt. FILIBABBA produkter er skabt til at vokse med familien og til at fremme ro og fantasi i den moderne families hverdag.

Om virksomheden | GOTS-certificeret produkter | Kundernes favoritter

255 Produkt(er)

Skab trygge rammer med Filibabba

Da det hele startede, bestod Filibabba af de to ejere Christian Bendtsen og Lasse Rolighed Olesen og flere og flere er kommet til siden da, så nu er de oppe op 10 personer i virksomheden. Deres første kollektion blev lanceret i 2015 og hermed kom, ikke bare den allerførste Filibabba babynest, men faktisk den første babynest generelt på markedet i Danmark. 

Filibabba går rigtig meget op i at deres produkter er skabt med kærlighed og stor respekt ikke kun for omgivelserne, men også for de mennesker, som de arbejder med. Deres ambition og vision handler om at skabe trygge rammer for børn og samtidig passe på miljøet og herunder er de stolte indehavere af en GOTS-certificeret virksomhed. 

Rundt billede - Baby ligger på aktivitetstæppe

Filibabba og deres GOTS-certificerede produkter

Filibabba er et af de få danske mærker, der har produkter, som er GOTS-certificeret og de er enormt stolte over at have denne mærkning. GOTS står for Global Organic Textile Standard, og er en organisation, der garanterer: 

  • Miljøvenlig produktion - Alle bomuldstekstiler er produceret af en vis standard hele vejen, lige fra høsten af bomulden til produktet står færdigt.
  • Gode arbejdsforhold - Arbejdspladser er gjort sikre og hygiejniske, der forekommer ingen børnearbejde, der er begrænset arbejdstid, rettigheden til frit at kunne vælge beskæftigelse samt ingen diskrimination.
  • Produkter fri for skadelige kemikalier - Produktet skal som minimum bestå af 70% GOTS-certificeret økologisk bomuld. Hos Filibabba består alle deres bomuldsmetervarer af 100% GOTS-certificeret økologisk bomuld, og dette sikrer at dit barn undgår skadelige kemikalier, AZO-farver og tungmetaller.

Varemærket har fokus på bæredygtighed, økologi og social ansvarlighed, så du som forbruger, kan være sikker på, at produkterne er produceret med den største omtanke, hvis de bærer denne mærkning.

Rundt billede - Baby ligger på dyne på aktivitetstæppe, Med24

Produkter som følger dit barn

Hos Filibabba går de meget op i at deres babyudstyr kan bruges i så lang tid som muligt, derfor forsøger de altid at gøre deres produkter så multifunktionelle som muligt. Dette er med til at gøre, at produkterne stadig kan bruges, selvom din baby udvikler sig og bliver større. Alle deres unikke prints på sengetøj osv. er håndtegnede af deres designer, som virkelig formår at lave stilrene og tidløse design, der kan passe ind i et hvert børneværelse og genbruges til, hvis der sker endnu en forøgelse af familien. 


Kundernes favoritter

Det kan være svært at vælge imellem Filibabbas store sortiment, her finder du alt lige fra bideringe, aktivitetslegetøj, suttesnore til hagesmække og lamper. Alle produkter er produceret med den største omtanke for dig og dine omgivelse. Her er nogle af Med24s kunders favoritter: 

Filibabba sengetøj

Det er vigtigt at dit barns sengetøj er blødt og i ordentlig kvalitet, så dit barn kan få den bedste nattesøvn som muligt. Filibabbas sengetøj er produceret i 100% økologisk GOTS-certificeret bomuld om det er baby sengetøj eller junior sengetøj. Alt Filibabba sengetøj er i diskrete stilrene farver, så det passer ind i alle hjem. Sengetøjet findes i flere fine farver. 

Filibabba stofble

Filibabba laver virkelig nogle skønne og bløde stofbleer, som hurtigt kan gå hen og blive uundværlige i jeres liv, som forældre.
En Filibabba stofble kan bruges til mange forskellige ting, som nusseklud, ved amning, skygge i barnevognen, gylpeklud osv. Stofbleerne er lavet i 100% økologisk GOTS-certificeret muslin-bomuld og findes i mange flotte farver. 

Filibabba spisesæt

Rigtig fint spisesæt i silikone, som består af en kop, en tallerken og en skål. Både tallerken og skål har sugekop under bunden, så du undgår for meget spild, når dit barn skal spise. Koppen er en fin mellemstørrelse, så den passer til små børnehænder. Filibabba spisesættet er i 100% silikone og har en blød overflade. Sættet tåler både opvaskemaskine, ovn og mikroovn, så det er nemt at have at gøre med i dagligdagen.

Filibabba lampe

Hvis du ikke har set Filibabbas fine lamper, bør du gøre dig selv den tjeneste. Der findes to forskellige nemlig Filibabba Christian The Whale, som er den fineste lille hval og Filibabba Pelle The Penguin, som er den sødeste lille pingvin. Begge lamper er fremstillet i 100% silikone og giver et blødt varmt lys, som kan lyse børnerummet op for børn, som måske er lidt bange i de ekstra mørke nætter. 

Rundt billede - Baby ligger i babynest, Med24

Ansvar og bæredygtighed

Udover at være GOTS-certificeret har Filibabba et stort fokus på ansvar og bæredygtighed. Det gælder bl.a. når det kommer til deres emballage. Her bliver der gået meget op i at emballagen er genanvendelig, så der bliver mindsket spild og gjort noget godt for miljøet. Derudover er deres produkter udviklet med en bæredygtig tankegang ved brugen af naturlige materialer. Både for at vise omtanke for børn, men også for miljøet. 

Virksomheden lægger også en stor passion i at fabrikker, som producerer Filibabba produkter, lever op til diverse ISO-standarder. Disse standarder sikrer at, alle dem i produktions-leddene har ordentlige arbejdsforhold. 


Filibabba til dine børn

Med babyudstyr fra Filibabba er du sikker på at få udstyr og legetøj, hvor der virkelig er lagt store overvejelser og tanker bag enhver detalje. Dit barn får legetøj, som virkelig stimulerer og udvikler og kvaliteten er ikke til at tage fejl af.

Hos Med24.dk finder du et stort udvalg af Filibabbas fantastiske sortiment, som både du og dit barn kan få glæde af. Her er gode priser og løbende tilbud på Filibabba.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.