Babymoov Nutribaby PLUS Madmaskine - Grå

1
1
1
1
Se alle produkter fra Babymoov
Varenummer: 28088

Madmaskinen Nutribaby PLUS er intet mindre end genial! Kan dampkoge, blende, sterilisere, optø og varme sutteflasker

Nutribaby følger familien længe efter spædbørns stadiet, da man kan fortsætte med at anvende dampkogning af grøntsager til aftensmaden. Koge bløde og hårdkogte æg på samme tid på 2 niveauer i dampkogeren, eller bruge blenderen til at lave tapenader, dip, snack etc. De 2 beholdere til dampning kan nemt laves om til en stor til større portioner.

Luksus modellen kan endvidere deles, så man ikke behøver både at have blender og dampkogeren stående på bordet hele tiden. 

Madmaskinens 5 funktioner er:

Opvarmning af mad: 
Babymoov Nutribaby Plus modellen kan hjælpe den nybagte familie lige fra fødslen og gør livet med spædbørn så meget lettere. Med ganske få tryk kan man varme modermælkserstatning (eller brystmælk) til den korrekte temperatur. Som i enhver flaskevarmer opvarmes modermælke/mælkeeerstatningen til kropstemperatur, hvorefter madmaskinen giver lyd og slukker af sig selv.

Flaskesterilisator:
Når man har spædbørn skal mange ting steriliseres. Til det formål er en flaskesterilisator uundværlig , også det produkt er indbygget i Babymoovs madmaskine. I madmaskinen kan man sterilisere store tykke flasker, sutter, legetøj m.m.

Dampkogning: 
Der hvor Babymoovs produkt virkelig overgår alt – er på dampkogningen. Babys ernæring og kostvaner udvikles allerede i barnets første leveår. Sørg for at dit barn får alsidig kost med mange smagsvarianter og begrænset sukker. Når man dampkoger maden bevares vitaminer, mineraler, smag, farve og konsistens. Det er en helt anderledes og meget større fornøjelse at spise grøntsager og frugt tilberedt i Babymoovs Nutribaby Plus. Når dampkogningen er færdig er alt saft opsamlet i en beholder. Denne saft indeholder alle gode næringsstoffer fra ingredienserne, så det er vigtigt at grøntsagerne og frugten blendes med saften.

Blending:
Netop blendning er Nutribabys 4. funktion. Denne praktiske blender er nem at betjene, nem at rengøre og kan blende alle bløde ingredienser.

Optøning:
Den 5 funktion er optøning af mad fra fryseren. Enten ting i frostposer eller bøtter. Den kan også blot varme mos i glas eller bøtter – eller koge feks. grød direkte i en bøtte.


Indhold:
1 stk.

Se alle produkter fra Babymoov
Varenummer: 28088

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.