Drikkeflasker og madkasser Drikkekop og tudkop Elektriske apparater Tallerken, skål og bestik Genanvendelige madposer Food Feeder Opbevaring Hagesmæk Dækkeservietter Diverse

Spise og drikke

Spisetid
532 Produkt(er)

Mad til spædbørn og småbørn

Et lille barn tredobler sin vægt i løbet af det første leveår og vokser omkring 25 cm i længden. Det stiller store krav til barnets mad og drikke, som skal indeholde energi og næringsstoffer nok.

Barnets første leveår kan opdeles i tre perioder, der passer til spædbarnets behov for mad og drikke, dets evne til at fordøje maden og dets udvikling i forhold til at kunne tygge og synke maden.

Mælkeperioden kaldes de første 4-6 måneder, hvor barnet udelukkende får modermælk eller modermælkserstatning.

Overgangsperioden afløser mælkeperioden, når barnet begynder at få anden mad end modermælk eller modermælkserstatning. Overgangsperioden fortsætter, til barnet er ca. 9 måneder.

Fra barnet er ca. 9 måneder, kan det spise den samme mad som resten af familien, men maden skal selvfølgelig stadig være tilpasset barnets udvikling. Rådene om familiens mad rækker ud over 1-årsalderen. Det er også vigtigt, hvad småbørn i 1- til 3-årsalderen får at spise.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.