Babymoov

58 Produkt(er)

Babymoov – For forældre

Babymoov blev stiftet i 1997 i Frankrig af tre Business School-studerende. Sammen ønskede de at udvikle kvalitetsudstyr til babyer i fællesskab med forældre og eksperter. Babymoov-stifterne har med deres kendskab til de travle forældres hverdag, brændt for at gøre hverdagen nemmere for forældre hele verden over. De har derfor også et væld af produkter, der giver en sikker og kærlig hjælpende hånd med både madmaskinerne Nutribaby og Nutribaby Plus, der gør hele madprocessen nemmere, til ergonomiske babypuder, der forebygger fladt baghoved og skævt kranie hos baby.

Babymoov drives i dag af over 100 ansatte, der arbejder med præcis det formål, de tre unge studerende havde i 1997: At lave kvalitetsprodukter med forældre – for forældre.

Innovation i højsædet

Innovation har altid være drivkraften i Babymoov. Derfor investerer de hver år over 1 million pund i forskning og udvikling. Virksomheden arbejder sammen med eksperter inden for medicin og børnepleje og udvikler derfor kvalitetsprodukter til gravide og til babyer.

Anerkendt af forældrene

Igennem Babymoov’s levetid har de gentagne gange fået stor anerkendelse fra forbrugerne (forældrene). Deres innovative produkter såsom Nutribaby og Cosy Dream er gentagne gange blevet præmieret af Baby Innovation Award, Loved by Parents, Made for Mums Award og mange andre. De er kreative, innovative, effektive og sidst men ikke mindst mennesker.

De tre stiftere, der i dag selv er forældre til sammenlagt 10 børn, er stadig hjertet af virksomheden, og arbejder ihærdigt hver dag for at gøre hverdagen nemmere for dem selv og andre forældre.

Kundernes favoritter

Nutribaby madmaskine. Et kæmpe hit blandt travle familier. Nutribaby madmaskinen kan dampkoge mad, så vitaminer og mineraler sikres og bevares i maden. Derved bliver babyens mad sundere og mere smagfuld. Madmaskinen kan desuden anvendes til at sterilisere sutter og flasker, blende og meget mere.

Babymoov madbøtter. Praktiske bøtter, der kan fryses ned eller bruges i madpakken. Madbøtterne er naturligvis BPA-fri.

Lovenest ergonomisk babypude. Lovenest er specialudviklet til at tage belastningen fra babyens baghoved og derved modvirke fladt baghoved og skævt kranie. Den er formet som en lille skal, så den passer til et lille babyhoved og efter ganske få ugers brug, en tydelig forskel allerede ses.

Babymoov plejesæt. Et vaskeægte must-have for nybagte forældre. Plejesættet indeholder alt, du har brug for, for at pleje baby. Både sikkerhedssaks, digitalt termometer, sikkerhedsnegleklipper, babybørste og meget mere.

Flaskevarmer uden ledning. Opvarmer sutteflasker helt uden elektricitet og er derfor nem at have med på skovtur eller på ferien. Den er miljørigtig og billigere end mange andre flaskevarmere.

Livstidsgaranti

Babymoov tilbyder livstidsgaranti på alle deres produkter købt efter 1. januar 2013. Produktet skal være brugt i overensstemmelse med den vedlagte brugervejledning og dækker ikke forringelser forårsaget af forkert brugt, ødelagte eller forsvundne dele eller helt almindelig slitage af visse elementer. Garantien dækker produktionsfejl.

Når du har købt et produkt fra Babymoov er det vigtigt, at du husker at registrere dit køb senest 2 måneder efter købet lige her! Husk at vedhæfte et billede af kvitteringen.

Køb Babymoov hos Med24.dk

Du kan købe de kvalitetsbevidste, sunde og sikre valg af babyudstyr fra Babymoov hos Med24.dk. Vi tilbyder de helt eksklusive produkter til fantastiske priser og gode tilbud. Ved køb over 249,- DKK opnår du desuden fri fragt! 

Dine sunde og enkle valg starter her. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.