Babymoov Nutribaby ONE

1
1
1
1
Se alle produkter fra Babymoov
Varenummer: 50611

Babymoov Nutribaby ONE er en multifunktionel blender - perfekt i en travl hverdag med små børn!

Denne Nutribaby ONE fra Babymoov er perfekt i en travl hverdag med små børn! Det er et 5-i-1 apparat, der både kan dampe, blende, optø, opvarme og sterilisere småt tilbehør og mad. Den kan tilmed både dampe og blende samtidig. Derudover kan kogefunktionen opdeles i 2 niveauer, så du kan tilberede en større mængde på samme tid.

Foodprocessoren har en samlet kapacitet på 2.000 ml (1.300 ml til kogning og 700 ml til blænding). Du kan koge bl.a. pasta, korn, bælgfrugter og havre sammen med noget vand i dampkogeren.

Maskinens 5 funktioner:

Opvarmning af mad:
Med ganske få tryk kan man varme modermælkserstatning (eller brystmælk) til den korrekte temperatur. Som i enhver flaskevarmer opvarmes modermælken/mælkeeerstatningen til kropstemperatur, hvorefter madmaskinen giver lyd og slukker af sig selv.

Flaskesterilisator:
Når man har spædbørn skal mange ting steriliseres. Til det formål er en flaskesterilisator uundværlig, også den funktion er indbygget i denne maskine. Maskinen kan sterilisere store tykke flasker, sutter, legetøj m.m.

Dampkogning:
Der hvor Babymoovs produkt virkelig overgår alt – er på dampkogningen. Babys ernæring og kostvaner udvikles allerede i barnets første leveår. Sørg for at dit barn får alsidig kost med mange smagsvarianter og begrænset sukker. Når man dampkoger maden bevares vitaminer, mineraler, smag, farve og konsistens. Det er en helt anderledes og meget større fornøjelse at spise grøntsager og frugt tilberedt i Babymoovs Nutribaby ONE. Når dampkogningen er færdig er alt saft opsamlet i en beholder. Denne saft indeholder alle gode næringsstoffer fra ingredienserne, så det er vigtigt at grøntsagerne og frugten blendes med saften.

Blending:
Netop blendning er endnu en af Nutribabys funktioner. Denne praktiske blender er nem at betjene, nem at rengøre og kan blende alle bløde ingredienser.

Optøning:
Maskinen kan også bruges til optøning af mad fra fryseren. Enten ting i frostposer eller bøtter. Den kan også blot varme mos i glas eller bøtter – eller koge f.eks. grød direkte i en bøtte.


Indhold:
1 stk.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.