Colgate Bubble Fruit børnetandpasta 2-5 år

Colgate Bubble Fruit børnetandpasta 2-5 år
Se alle produkter fra Colgate
Varenummer: 41865

Colgate Bubble Fruit Tooth Paste tandpasta til børn mellem 2-5 år

Colgate har lavet denne fine tandpasta specielt egnet til børn, som giver klinisk dokumenteret emaljebeskyttelse og forebygger huller. 

Tandpastaen er formuleret med et lavt indhold fluor, som renser tænderne grundigt men skånsomt for at fjerne bakterier fra alle overflader, så der opnås en sund mundhygiejne. Produktet er tilsat en sød frugtig smag, som barnet er garanteret at elske, hvilket gør, at tandbørstning bliver en sjov oplevelse for dit barn. Børnetandpastaen er egnet til børn mellem 2-5 år. 

Anvendelse

En mængde på størrelse med en ært bruges til at børste barnets tænder mindst 2 gange dagligt. Undgå at barnet sluger tandpastaen og skyl gerne munden efter børstning. 

Indhold: 50 ml

Ingredienser:

Sodium Fluoride, Sorbitol, Aqua (Water), Hydrated Silica, PEG-12, Sodium Lauryl Sulphate, Aroma, Cellulose gummi, Tetrasodium Pyrophosphate, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Mica, Limonene, Cinnamal, Eugenol, Ci 77891, CI 42090

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.