Bleposer og blespande - pakketilbud!

34 Produkt(er)

Markedets bedste og billigste bleposer, refills og blespande.

Opnå den bedste og mest prisvenlige løsning inden for blespande, bleposer og refills på markedet. Undgå ubehagelige lugte fra bleer i dit hjem ved at investere i en blespand med en effektiv lukkemekanisme, der indkapsler bleen og holder lugten inde. Med denne bekvemme løsning slipper du for at skulle smide bleer i skraldespanden hver gang din baby skal have skiftet ble. Vi tilbyder billige bleposer til følgende mærker: Tommee Tippee, Sangenic, Inko Baby, Korbell og Angelcare blespanden som indgår i Babyboxen fra Babysam.

Inko Baby er en dansk producent, der tilbyder et overkommeligt alternativ til de originale bleposer til blespande som Angelcare, Simplee Sangenic og Sangenic TEC. Hos os kan du købe disse poser til en god pris og med mulighed for mængderabat. Inko babys billige bleposer udfører den samme opgave som de originale, men til en lavere pris. De er også miljøvenlige og nedbrydes fuldstændigt i naturen.

Korbell blespanden er særdeles populær, blandt andet på grund af dens pedalbetjening og biologisk nedbrydelige refill-poser. Disse duftende og prisvenlige poser er yderst holdbare. Blespanden er et smart valg, da den eliminerer behovet for at bøje sig ned, mens du skifter ble, og den er udstyret med et specielt lukkesystem, der effektivt forhindrer spredning af lugt og bakterier.

Tommee Tippee Sangenic er verdens mest populære blespand af gode grunde. Den har et Twist & Seal-system, der tæt forsegler og indkapsler hver enkelt ble. Hos os finder du altid billige Sangenic bleposer og andre refills med hurtig levering.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.