Bleposer og blespande - pakketilbud!

36 Produkt(er)

Markedets bedste og billigste bleposer, refills og blespande.

Undgå lugtebleer i hjemmet og anskaf dig en blespand med lukke-mekanisme, der indkapsler bleen og holder lugten inde. Det er nemt og bekvemt ikke at skulle i skraldespanden, hver eneste gang din baby skal have skiftet ble. Vi har billige bleposer til Tommee Tippee, Sangenic, inkobaby, Korbell og Angelcare blespanden som indgår i Babyboxen fra Babysam.

Inko baby er et dansk firma, som laver et billigere alternativ til de originale bleposer til blespande som Angelcare, Simplee Sangenic og Sangenic TEC. Du kan hos os købe disse poser på tilbud og med merkøbs rabat. Bleposernes funktion er den samme, men i en billigere udgave. De billige bleposer er miljøvenlige og nedbrydes derfor alle organisk i naturen.

Korbell blespanden er meget populær hos os og det skyldes til dels, at det er en pedal blespand og bleposerne er biologisk nedbrydelige. Refill poserne er med duft og billige og drøje i brug. Spanden til bleer er smart, da du er fri for at bukke dig samtidig med, at du skifter ble. Blespanden er desuden udstyrret med et specielt lukkesystem, som sikre at bakterier og lugt bliver nede i spanden.

Tommee Tippee Sangenic er verdens mest købte blespand og med god grund. Blespanden har et Twist & Seal system, der effektivt tillukker og indpakker hver enkelt ble. Du finder altid billige Sangenic bleposer og andre refills hos os med hurtig levering.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.