Tommee Tippee Sangenic

7 Produkt(er)

Hvad er Tommee Tippee Sangenic, og hvad tilbyder mærket?

Tommee Tippee Sangenic er et af mærkerne, som Tommee Tippee tilbyder, og Tommee Tippee er helt konkret virksomheden, som står bag de største mærker indenfor produkter til babyer i England. Det er samtidig også et af de største mærker i hele verden. Sangenic fremstilles af Tommee Tippee, som har mere end 50 års erfaring med plejeprodukter til børn. I dag sælger Tommee Tippee flere forskellige mærker, der udbyder produkter til babyer, heriblandt Sangenic.

Når man har små børn, er der utrolig meget at se til. Hverdagen består af travle dage, og der er ikke meget tid til afslapning. Du føler måske ikke, du får nok ud af dagene efter at have været på arbejde hele dagen, og derefter skal hente børn i børnehaver, vuggestuer og skoler. Det handler derfor om, at finde ud af hvor man som forældre kan spare tid – og dette er lige præcis hvor, at Tommee Tippee Sangenic TEC kan være behjælpelig. For få penge kan du skabe en hverdag med meget mere fritid, og det behøver slet ikke være besværligt. Installationen af den bedste blespand fra Tommee Tippee Sangenic er meget enkel, og du vil hurtigt opleve hvordan skiftningen af bleer effektiviseres, lugten fjernes og samtidig skaber mere afslapningstid for dig.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at der findes mere interessante ting at give sig til end at skifte bleer. Men Tommee Tippee Sangenic har heldigvis formået at gøre det mere behageligt for dig. Ved brug af deres fantastiske blespande undgår du lugtene, som ofte opstår ved skiftning af bleer. Blespandene er udviklet med systemet, Twist & Seal-System. Systemet gør at bleerne snurres ind i en plastfolie med en let parfumeret duft. Alle bleerne pakkes hver for sig, og dette sikrer dermed en blespand, som er lugtfri. Blespanden fra Sangenic kan med bleposen refillen indsat kapere i omegnen af 28 – 40 bleer - naturligvis afhængig af størrelsen på bleerne. Systemet er skabt, således du kun behøver anvende en hånd, og dermed kan holde din baby med den anden. Dette skaber en tryghed for dig, da du kan holde fast i din baby under hele forløbet. Formålet med blespanden er at effektivisere skiftningen af bleer og give dig mere tid med din baby, og det må vi konkludere, at Tommee Tippee Sangenic har formået.

Tommee Tippee Sangenic har skabt stor succes med deres blespande og bleposer faktisk vundet op til flere internationale priser med deres effektive og flotte blespand.


Hvad gør jeg, når jeg løber tør for Sangenic bleposer?

Udover formålet og egenskaberne hos denne effektive blespand er det også muligt at købe billige bleposer også kaldet refills, således du blot udskifte foliepakken i blespanden. Sangenic har været effektive siden de udviklede den første blepose. I dag har poserne opnået en væsentlig forbedring og samtidig fået tilføjet en behagelig duft af citron. Refill til blespanden passer til alle Sangenic TEC blespande, men ikke Simplee Sangenic blespand. De er ligeledes blevet behandlet med et anti-bakterielt middel, der sætter en stopper for lugten men også bakterievækst.

Hos Med24.dk er vi forhandler af Sangenic, og tilbyder et bredt sortiment af de bedste blespande men også billige refill poser til blespande. Du kan på vores side altid finde gode tilbud og priser. Udover dette, er det naturligvis altid muligt at opnå gratis fragt og dag-til-dag levering.

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.