Korbell

Korbell har en række holdbare og lugtfrie blespande, der er lette at bruge, og som har børnesikrede løsninger i låg og lukkemekanismer. Med Korbell Refill-bleposer kan du spare både tid, penge og affald i forbindelse med pusletiden! 

Hvad tilbyder Korbell? | Hvordan bruger jeg Korbell blespande og bleposer?

7 Produkt(er)

Hvad tilbyder Korbell?

Som forælder kender du naturligvis til den travle hverdag, hvor der oftest ikke er tid til afslapning. Når arbejdsdagen er ovre, og du har været rundt i børnehaver, vuggestuer og skoler for at hente dine børn, er der få timer tilbage af døgnet. Derefter skal der også laves mad, lægges vasketøj sammen, skiftes ble og ordnes diverse andre pligter, før du omsider kan slappe af. Som forældre er det derfor vigtigt at tænke over hvor I kan effektivisere pligterne, således der også bliver lidt fritid, inden I skal sove – og det er på dette punkt, at Korbell kan hjælpe dig med at få mere tid ud af dagen!

De luftfrie blespande fra Korbell er udviklet med et helt unikt lukkesystem, der er skabt i kvalitetsbevidste materialer, hvilket giver dig sikker og nem enkelthed ved skiftning af bleer. Den lugtfrie blespand er udviklet med et tredobbelt tætningssystem for at sikre lugtfri bleskift. Blespanden kan åbnes ved hjælp af en fodpedal, og dermed kan du hele tiden have begge hænder fri, og du er samtidig fri for at bukke dig. På grund af det effektive lukkesystem forbliver lugt og bakterier godt lukket inde i spanden, og rummet vil altid dufte friskt og rent. 
Blespandene fra Korbell er super lette at rengøre, og de er fremstillet af det holdbare ABS-plastik, der let kan tørres af og er uimodtagelig overfor lugten fra de brugte bleer. 

De gode blespande fra Korbell fås i størrelserne mini  på 44 cm (9 liter), standardstørrelsen på 53 cm (16 liter) og i PLUS, som er 55 cm (26 liter). PLUS modellen er naturligvis en større blespand, der fylder mere ved puslebordet, men den har til gengæld også plads til flere bleer.

Korbell blespande er den sikre vej til ultimativ enkel- og bekvemmelighed.


Sådan bruger du Korbell blespande og Refill-bleposer

Det kommer naturligvis til at ske, at du på et tidspunkt har fyldt din Korbell blespand op med bleer, og at der ikke er plads til flere, men med Refill-bleposerne fra Korbell kan du nemt tømme blespanden for brugte bleer. Refill-bleposerne er én lang blepose, der kan rumme helt op til 495 bleer, og når du har fyldt din blespand, skal du blot skære det nederste af posen fra resten og binde en knude i bunden af den lange pose, som er klar til at blive fyldt med brugte bleer igen.

De billige Bleposer fra Korbell er holdbare, stærke og miljøvenlige med en behagelig duft. De har fået stor ros, og de er et meget populært valg blandt bleposer, fordi de er 100% biologisk nedbrydelige og samtidig er skabt på 20% genbrugsmateriale. Bleposerne er meget økonomiske, da en refill rækker til ca. 10 – 11 uger.
Der er naturligvis også forskel på størrelserne af bleposer. Fra Korbell kan du nemlig finde bleposer, der passer til Korbell MINI blespand, Korbell blespand (standard) og Korbell PLUS blespand. Du kan derfor nemt og enkelt vælge den Refill-blepose, der passer til din blespand.


Køb blespand og bleposer hos Med24.dk

Hos Med24.dk kan vi varmt anbefale blespande og -poser fra Korbell, og det er naturligvis også en af grundene til, at vi forhandler mærket. Vi har ofte gode tilbud på de holdbare og økonomiske bleposer fra Korbell, men du kan på vores side også finde gode tilbud og priser på andre produkter fra Korbell samt bleposer og blespande fra mærker som Sangenic, InkoBaby, Diaper Champ og Mininor.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.