Korbell

Hvad tilbyder Korbell?

Som forældre kender du naturligvis til den travle hverdag, hvor der oftest ikke er tid til afslapning. Hverdagen bliver svær at holde styr på, og det bunder ofte ud i en uoverskuelig liste af praktiske gøremål, som skal færdiggøres. Hvis man er en børnefamilie, er det selvfølgelig mor og far, der skal ordne alle gøremålene, eftersom børnene er for små. 

Når arbejdsdagen er ovre, og du har været rundt i børnehaver, vuggestuer og skoler for at hente dine børn, er der få timer tilbage af døgnet. Derefter skal der også laves mad, lægges vasketøj sammen, skifte ble og diverse andre pligter, før du omsider kan slappe af. Som forældre er det derfor vigtigt, at tænke over hvor man kan effektivisere pligterne, således der også bliver lidt fritid inden du skal sove – og dette er området, hvorpå Korbell kan hjælpe dig med at få mere tid ud af dagen!

Luftfrie blespande fra Korbell er udviklet med et helt unikt lukkesystem, der er skabt i kvalitetsbevidste materialer, hvilket giver dig sikker og nem enkelthed ved skiftning af bleer. Den luftfrie blespand er udviklet med et tredobbelt tætningssystem, for at sikre lugtfri blødgøring. Blespanden kan åbnes ved hensyn af en fodpedal, og dermed kan du have begge hænder fri, og er samtidig fri for at bukke dig. Grundet det effektive lukkesystem forbliver lugt og bakterier i spanden. Blespanden er utrolig nem at rengøre, og er yderligere effektiv, hvis du har gulvvarme i lokalet, da der er luft imellem gulvet og bleposen.

De bedste blespande fra Korbell fås i standardstørrelsen, 45cm (16L), men også i PLUS, hvilket er 52cm (26L). PLUS modellen er naturligvis en større blespand, men har også plads til flere bleer.

Korbell blespande er den sikre vej til ultimativ enkel- og bekvemmelighed.

Din Korbell blespand bliver på et tidspunkt fyldt med bleer, og kan ikke indeholde flere – hvad gør du så?

Det kommer naturligvis til at ske, at du på et tidspunkt har fyldt din Korbell blespand op med bleer, og der ikke er plads til flere. Men Korbell er allerede kommet dig i forkøbet, og skabt fantastiske, men også billige bleposer, der har fået stor ros.

De billige Bleposer fra Korbell er holdbare, stærke og miljøvenlige med en behagelig duft. De har fået stor ros, og er meget populære blandt bleposer, bl.a. grundet de er 100% biologisk nedbrydelige og er samtidig skabt på 20% genbrugsmateriale. Bleposerne er meget økonomiske, da en refill rækker til ca. 10 – 11 uger. Én refill kan rumme helt op til 495 bleer.
Der er naturligvis også forskel på størrelserne af bleposer. Korbell har både skabt blestørrelser, der tilpasser PLUS blespanden, men også standardstørrelsen af blespande. Du kan derfor nemt og enkelt vælge, hvilken refill til din blespand du har brug for.

Hos Med24.dk kan vi varmt anbefale blespande og -poser fra Korbell. Dette er naturligvis også en af grundene til, at vi forhandler mærket. Vi har ofte gode tilbud på billige bleposer fra Korbell. Du kan på vores side altid finde gode tilbud og priser på produkter fra Korbell, men vi har også et hav af andre mærker og produkter. Det er naturligvis altid muligt at opnå gratis fragt og dag-til-dag levering.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.