Badekar Bademåtter Badetermometer Håndklæder Shampoo, balsam, skumbad Babyolie Vaskeklude Badelegetøj

Bad og vask

Badetiden skal være en komfortabel og sjov fornøjelse både for forældre og børn. Vi har hos Med24.dk derfor samlet alt, hvad du behøver, for at gøre bad og vask til en god og sikker oplevelse. Du kan finde alt fra badekar og badelegetøj til skånsomme olier og shampooer i vores sortiment. Læs mere om det rette udstyr til bad og vask

181 Produkt(er)

Alt du behøver til bad og vask

Når babyen er rolig og glad, vandtemperaturen er den rette og det nødvendige udstyr er på plads, bliver bad og vask en sand fornøjelse for begge parter – fyldt med glæde, skæg og ballade. Du kan i vores sortiment finde alt fra nuttede badetermometer til økologiske vaskeklude, som vil gøre bad og vask både praktisk, men også til en hyggelig stund med gode minde.

Vi har inddelt alt til bad og vask i følgende kategorier: 

  • Badekar
  • Bademåtter
  • Badetermometer
  • Håndklæder
  • Shampoo, balsam og skumbad
  • Vaskeklude

Du kan finde vores kategorier øverst på siden til venstre!

Vandtemperatur
Når du vasker eller bader din baby, er det anbefalet, at vandet har en kroptemperatur på ca. 37 grader. Du kan mærke sig frem ved hjælp af en lillefinger eller lignende, men ønsker du er vide dig sikker, kan du anvende et badetermometer for at finde den præcise varmegrad.

Find det rette tilbehør
Behovet for tilbehør kan være vidt forskelligt fra den ene til den anden forælder og barn. Vi har derfor samlet et fint udvalg af både badekar og badeindsatser fra Blooming Bath, skridsikre måtter samt skærm og vaskekrans til hårvask, når du begynder at anvende shampoo og balsam ved bad. Flere vælger også at gøre bad og vask til en leg ved hjælp af et skumbad - her tilbyder vi blandt andet Nvey Baby Bubble Bath og Sebamed Baby Bobble Bad, som er et sæbefrit produkt egnet til børn og sart hud.

Én ting alle vores produkter i sortimentet har tilfælles er, at de er til for at gøre bad og vask både sikkert, nemt og behageligt, og du kan til enhver tid finde det mest nødvendige udstyr fra de mest foretrukne mærker hos Med24.dk.

Hold barnet tør og fin

Det er ikke kun under badningen, at det er nødvendigt med tilbehør, men også efter. Vi har flere vaskeklude, tekstiler, håndklæder med mere, som kan holde dit barn tør på en skånsom og behagelig vis.

Se blandt andet de nuttede designs af håndklæder fra Babydan. Disse er lavet som badeslag i forskellige farver og omfavner trygt dit barn i 100% økologisk bomuld. 

Køb ting til mor og barn hos Med24.dk

Gå på jagt i vores store udvalg af produkter til mor og barn. Vi har alt du behøver til pleje, bad og amning. Du kan finde, det du mangler, blandt anerkendte kvalitetsbrands som Derma, Lavera, Mininor, Pharmaceris, Reer, Weleda og Oopsy.

Vidste du, at du ved at være medlem af vores shop optjener point, som kan anvendes på dine næste køb? Det er gratis at være/blive medlem – du kan læse om medlemsfordelene her! 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.