Shampoo, balsam, skumbad

Her på siden finder du de helt rette hårplejeprodukter, som er udviklet specielt til både hår- og hovedbundspleje af baby og barn. Læs mere om:

Anvendelse af hårpleje til baby og barn | Shampoo og balsam til børn | Skumbad 

83 Produkt(er)

Hårpleje til baby og barn

Når din baby har behov for hårpleje med shampoo, olie eller balsam, er det vigtigt at vælge hårplejeprodukter, som er specielt designet til pleje og beskyttelse af hår såvel som hovedbund for de mindste. Vi har gjort det nemt og overskueligt ved at samle vores shampoo og hårpleje til børn i denne kategori - disse produkter lever alle op til sikkerhedskriterierne.

Du kan desuden finde skærme til hårvask eller vaskekranse, der sikrer en behagelig oplevelse uden sæbe og vand i øjnene. Denne vaskekrans fra Oopsy er en af kundernes foretrukne. Den adskiller håret fra ansigtet i en pasform, der passer til alle hovedstørrelser, og findes også i pink.

Hvornår bør jeg anvende shampoo og pleje til mit barn?
Man siger som tommelfingerregel, at babyen først bør komme i bad, når området ved navlestrengen er helet. I de første uger bør man bade barnet så lidt som muligt og helst undgå brug af creme og olie – oplever man, at barnet har en tør hud, bør dette dog passes og plejes. Barnets numse kan vaskes sammen med lidt lunkent vand og flydende, uparfumeret sæbe.

Det er ikke nødvendigt at anvende hud- og hårpleje eller bade en baby dagligt. Det er først, når barnet begynder at kravle og samle skidt og snavs, at man bør bade det ofte. Til de helt små med meget lidt hår, er det nok at vaske i lunkent vand, men efterhånden som barnet får mere hår, kan en shampoo blive nødvendig. Husk at være opmærksom på, om badene giver barnet tør hud.  

Børn har forskellige behov
Ligesom det gælder voksne, har børn forskellige hudtyper og hårtyper og dermed forskellige behov. Nogle børn har behov for en anelse olie eller sæbe i deres bad, andre har behov for at blive smurt med creme, mens en helt tredje part sagtens kan undvære det.

Hårvæksten varierer også meget fra baby til baby. Børn med meget hår har ofte brug for at få det vasket med shampoo i ny og næ, hvorimod en baby med intet eller meget lidt hår ofte kun behøver at få hovedet vasket med kropsvarmt vand. Når snavs og lignende ikke er til at vaske væk med vand, bør man anvende en shampoo eller balsam til at fjerne det.  

Shampoo til børn

I vores sortiment finder du skånsomme, milde og behagelige shampooer, som er i stand til at imødekomme dit barns behov under badet. Det er dog først og fremmest vigtigt at adskille baby- og børneshampoo. Det vil være angivet under det enkelte produkt, om det bør anvendes til en baby eller et barn.

Vi tilbyder hos Med24.dk flere Svanemærket shampooer til børn, økologisk shampoo, sæbe og shampoo mod lus samt plejende kropssæbe. Udvalget er stort, men behovene er også mange. |Fælles for enhver børneshampoo er, at dens fokus er lagt på dit barns sundhed, sikkerhed og en god kvalitet – det er derfor udelukkende de foretrukne og bedste mærker, som er at finde i vores sortiment. 

Blandt favoritterne finder du:
Derma Eco Baby shampoo/bad. Denne ekstra skånsomme shampoo til børn og baby er specielt udviklet til den sarte hud og hovedbund. Produktet er både økologisk certificeret og Svanemærket. Den har til og med et indhold af økologisk aloe vera, som har gode hudplejende egenskaber.

Weleda Calendula Shampoo & Body Wash, som er en let skummende sæbe, der giver en perfekt balance mellem udrensning, fugt og pleje til din baby. Produktet efterlader både krop og hår silkeblødt og rent. Den modvirker samtidig tørhed.

Kraes Babybad – Havre & Kokos, der er et naturligt produkt til forebyggelse af udslæt og børneeksem. Kraes Babybad er udviklet til at give babyer og børn et plejende bad på en sæbefri vis. Indholdet af havre er herunder med til at opretholde en beskyttende barriere på huden, mens kokos renser og giver fugt til den sarte hud.

Alphanova Zeropou Shampoo – Nul lus, der er en økologisk forebyggende luseshampoo. Den er henvendt til daglig brug og virker forebyggende i perioder med høj risiko for lus i f.eks. børnehaven eller skolen.

Tena Shampoo og Shower, som både er en shampoo, balsam og kropssæbe til pleje af hud og hår. Produktet er svanemærket og særdeles anvendeligt for en sart og irriteret hud. Den holder huden ren, blød og gør håret nemt at rede ud.  

Skumbad

De fleste børn finder glæde i at gøre badetiden til en leg, derfor har vi samlet en række sikre og sjove produkter til at lave skumbad med. I sortimentet finder du:

  • Sebamed Baby Bobble Bad
  • Pure Beginning – Fun Time Bubble Bath Ø
  • Jack N’ Jill Bubble Bath Simplicity
  • Nvey Baby Bubble Bath

I vores sortiment finder du blandt andet også badelegetøj og vaskeklude

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.