Filibabba Træklodser

Filibabba Træklodser
Filibabba Træklodser
Filibabba Træklodser
Filibabba Træklodser
Se alle produkter fra Filibabba
Varenummer: 45802

Filibabba Træklodser er lavet af 100% FSC-certificeret bæredygtigt træ - Timevis af sjov og leg med 16 forskellige klodser

Med dette sæt á 16 træklodser kan børn i alle aldre stable, bygge og udforske de mange forskellige muligheder for sammensætninger. Træklodserne fra Filibabba er lavet af 100% FSC-certificeret træ og er dekoreret med forskellige motiver, tal og bogstaver. Træklodserne har desuden en størrelse på 5x5x5 cm, der passer perfekt til små børnehænder. Træklodserne giver timevis af leg, der samtidig hjælper med at udvikle barnets finmotorik og når det bliver lidt større, kan klodserne bruges til læring af bogstaver og tal.

Filibabba Træklodser kan ydermere være en hjælp når små børn begynder at udvikle sprog og forståelse, da de giver anledning til små samtaler mellem forældre og barn. Hos de lidt ældre børn er træklodserne perfekte til, at øve alfabetet eller små regnestykker på en sjov og kreativ måde. Skulle det ske at træklodserne bliver beskidte, kan de nemt og hurtigt tørres over med en fugtig klud.


Indhold: Sæt á 16 klodser.

CE mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?