Medela Easy Expression BH - Hvid

1
1
1
1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36633

Easy Expression BH fra Medela gør det behageligt og ubesværet at pumpe brystmælk!

Den nye håndfri pumpe BH fra Medela, Easy Expression BH, er her endelig! Denne pumpe BH er super smart og praktisk, og den er klar til at gøre din pumpning af brystmælk meget lettere!

Med denne nye håndfri pumpe BH behøver brystmælkpumpning ikke være noget der hindrer dig i din hverdag. Med Easy Expresssion BH'en kan du nemlig have begge hænder frie når du pumper ud.

Dette betyder, at der er et hav af ting, du sagtens kan sidde og lave imens du pumper brystmælk - du behøver f.eks. ikke afbryde dit kontorarbejde, da du sagtens kan blive siddende ved din computer mens der skal pumpes!

Med Easy Expression håndfri pumpe BH, bliver brystmælkspumping altså en hel del sjovere!

Nyt og forbedret produktdesign har fordele

Takket være Medelas nye Adaptive-Stretch teknologi er der en lang række fordele ved den nye Easy Expression BH. Den nye Adaptive Stretch teknologi sikrer bl.a., at alle kropstyper kan passe toppen og får den optimale støtte. 

Ny teknologi har også gjort det muligt at lave BH'en i et sømløst design i en tekstilblanding af elastan og nylon, som giver et super blødt og lækkert materiale. Tekstilblandingen af nylon og elastan skaber også et super fleksibelt og elastisk materiale, der sikrer, at toppen vil tilpasse sig efter din barm uden problemer.

Derudover omfatter det nye design også dråbeformede åbninger, der sikrer god støtte til brystpumpen og flasken med sine forstærkede syninger - så god støtte, at du ikke selv behøver at holde dem.

Medela har derudover også inkluderet integrerede hægte i designet, som gør BH'en super nem og sikker at lyne op.

Produktinfo

  • Easy Expression BH'en fra Medela kommer i et stropløst design og fås i en pæn og neutral hvid farve.
  • Den håndfri BH har en lynlås, som er placeret foran på BH'en, og denne gør det meget nemt og ubesværet at tage toppen af og på
  • Easy Expression toppen kan sagtens bruges over en almindelig amme BH, men den kan også bæres alene
  • Medelas dobbelt elektriske brystpumper, "Swing Flex", "Swing Maxi Flex", "Freestyle Flex" og "Symphony, er oplagte til at bruges sammen med Easy Expression BH'en
  • BH'en kan maskinevaskes ved op til 30 grader C
  • Størrelses udvalget rækker fra str. S - L


Find din størrelse lige her!

I det nedenstående skema kan du nemt og overskueligt finde ud af, hvilken størrelse du skal købe din Easy Expression BH i.Køb din Medela Easy Expression BH lige her på Med24.dk!

Køber du for over 200,- kr. giver vi dig fri fragt på din ordre!Kunne du tænkte dig at læse flere råd og tips til din graviditet? Så læs vores Mor&Barn artikler lige her!

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Medela
Varenummer: 36633

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.