Sutteflasker og tilbehør

Uanset om du ammer eller giver dit barn sutteflaske, kan en sutteflaske blive en uundværlig genstand i hjemmet – den har nemlig flere unikke og hjælpsomme funktioner både derhjemme, og når i er på farten.

Hos Med24.dk har vi et bredt udvalg af sutteflasker til baby og barn fra de bedste og største mærker som MAM, Medela, Hevea og Philips Avent. Du finder ligeledes ekstra tilbehør som flaskesutter, flaskevarmere og sterilisatorer i vores sortiment – vi har alt du behøver til mor og barn ved ammetid. Læs mere om valg af sutteflasker! 

Kvaliteten af sutteflasken er vigtig

Sutteflasker er ikke længere blot flasker med tud på. De gode sutteflasker er langt mere naturlige, tekniske og sikre ved brug. De er blandt andet udviklet til minde om moderens bryst, så overgangen fra bryst til sutteflaske både er nem og så smertefri som muligt. De sørger ligeledes for en sund og rar mælkegennemstrømning for barnet med eventuel mulighed for pauser ved madning.

En sutteflaske af god kvalitet er derfor også helt nødvendig – særligt hvis du ikke ammer. En god kvalitetssikring af sutteflasker er at holde sutteflasken på hovedet. Her må mælken kun dryppe ud. Derudover er det vigtigt, at sutteflasken er nem at rengøre.

Derfor er sutteflasken helt uundværlig
En sutteflaske er stort set at finde i alle hjem, hvor en lille nyfødt eller mindre børn befinder sig. Her er den en hjælpende hånd, som er meget alsidig. Sutteflasken er ideel at have med på farten, hvor især de mindste, som ikke har lært at drikke af en kop endnu, kan drikke vand, saft eller mælk fra sutteflasken.

Mange oplever desuden problemer med revnede og generede brystvorter under ammeperioden – her kan sutteflasken også være hjælpsom, når brystet er betændt og kræver heling inden en sikker og komfortabel amning igen kan ske ved moderens eget bryst.  

Det perfekte valg til dit barn

Sutteflasken skal passe til dit barn, dets sugeevne og ligne mors bryst mest muligt. For maden må hverken komme for hurtigt eller for langsomt, da det kan give risiko for, at barnet får ondt i maven. Mange børn får problemer, når der opstår undertryk i flasken, hvilket får sutteflasken til at smutte ud af munden. En god måde at afhjælpe dette problem på er ved at benytte sig af sutteflasker med ventil.

Sutteflasker kan i dag findes i alle former, størrelser og farver. Der er stor forskel på de enkelte flasker og deres tilhørende sutter, det er derfor vigtigt at finde netop den sutteflaske, som imødegår dit barn og dets behov.

Sutteflaskerne findes både med og uden greb og millilitermåler. Du kan finde antikolik sutteflasker, dem der er BPA-fri, sutteflasker til forskellige aldersgrupper, som kan kommes i mikroovn, fryser og køleskab såvel som sutter med forskelligt flow (væskegennemstrømning). Sutteflasker findes i plastik, men de nye glassutteflasker fra mærker som MAM, Natursutten og Mininor er hurtigt blevet meget populære, da de ikke indeholder skadelig kemi og kan genanvendes til flere børn.

Udvalget er bredt, men de forskellige behov er også mange. Vi har hos Med24.dk derfor samlet de bedste sutteflasker, udført i sikkert materiale, som markedet har at byde på! Du kan finde alt det tilbehør og pleje du behøver som mor og barn ved ammetid her på siden.  

Sutteflaske sterilisator - til rengøring af sutteflasker

Det er mere end vigtigt at holde sutteflaskerne rene og bakteriefri. De skal rengøres nøjsomt efter ethvert brug, og hertil kan du også finde en række smarte steriliatorer, flaskerensere, poser og meget mere i vores sortiment.

Fra Philips Avent finder du blandt andet:
- En sterilisator til mikroovn, som slår 99,9% skadelige bakterier ihjel mellem 2-6 minutter.
- Sterilisationsposer, så du nemt kan sterilisere sutteflaskerne på farten. 
- En elektrisk dampsterilisator, der har plads til hele 6 flasker fra AVENT. 

Vi tilbyder renseudstyr fra flere forskellige mærker. Det er blandt andet muligt at finde forskellige flaskerensere og en anden sterilisatorer til mikroovn som denne fra Reer

Køb sutteflasker hos Med24.dk

På med24.dk har vi et bredt udvalg af sutteflasker, der opfylder de vigtige kriterier. Hvad enten du ammer eller giver dit barn flaske på fuld tid, er en sutteflaske altid en fantastisk investering. En sutteflaske kan nemlig bruges til mange andre ting, end bare at levere mælk eller modermælkserstatning til familiens yngste.

Her på siden finder du sutteflasker og tilbehør fra mærker som Mininor, Tommee Tippee, Hevea og mange flere. 

Storfavoritterne

MAM Anti-colic Sutteflaske er designet til anvendelse fra fødslen - den fås i flere fine designs til pige og dreng. Sutteflasken fra MAM har en bred hals, som gør det nemt både at fylde på og rengøre flasken efter brug. I pakken er en tilhørende, blød silikone flaskesut til børn 0+ måneder samt et lækagesikkert låg. Det er derudover muligt at tilkøbe MAM flaskesutter i flere størrelser.

Sutteflasken er forsynet med en ventileret bund, hvor antikolik-funktionen findes. Ventilen sørger både for at barnet kan drikke rolig og afslappet, mens ventilationshullerne regulerer trykudligning og sørger for, at væsken flyder ensartet uden at skumme op.

AVENT Natural sutteflaske er designet til børn fra 1 måned og frem. Sutteflasken fra Philips Avent har en langsom gennemstrømning og en ekstra blød silikonesut, der minder om mors bryst. Avent sutteflasken har en indbygget ventil, der gør, at gennemstrømningen tilpasser sig barnets naturlige sutterytme, så barnet undgår mavesmerter.

Flasken er så smart designet, at barnet, ligesom ved naturlig amning, selv kan kontrollere mælkestrømmen. Avent sutteflasken er særdeles anbefalelsesværdig – faktisk har en test bevist at to uger gamle børn, der fik mad med Avent sutteflasker. oplevede mindre kolik, end børn der fik mad med en traditionel sutteflaske.

Sutteflasken er fremstillet med 0 % BPA (polypropylen), og da ventilen er indbygget i selve sutten, er der færre dele at samle og rengøre, hvilket gør Avent sutteflasken både hygiejnisk og let anvendelig.

Mininor Wide-Neck sutteflasker (tidligere kendt som Pigeon Wide-Neck sutteflaske) var én af vores populære sutteflasker. Den peristaltiske sut er designet således, at den mest muligt efterligner et bryst, samtidig med den sørger for, at barnet har nemmest ved at suge og kontrollere gennemstrømningen af mælk.

Den yderste del af sutten kan strække og bevæge sig efter barnets tunge, mens den har et godt greb. Problemet med de fleste sutteflasker er, at baby, udover væsken, også får en masse luft ind og deraf uro i maven efterfølgende. Med disse sutter på Wide-Neck Sutteflaskerne, oplever flere, at luftgenerne er væk.

Pigeon har desværre stoppet salget til Europa, men heldigvis har danske Mininor taget udfordringen op. Mininor har udviklet Pigeon lignende Wide-Neck sutteflasker i både plastik og glas. Mininors glassutteflaske er med varmesensor og produceret i brudsikkert glas! 

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?