Australian Bodycare Hair Spray - 150 ml.

1
1
1
1
Varenummer: 37238

Forebyggende spray med Tea Tree Oil efter behandling af lus

Australian Bodycare Hair Spray er yderst effektiv til efter behandling af lus. Sprayen forebygger fremtidige tilfælde af lus og kan anvendes dagligt. Den unikke kombination af naturlige aktiver er specielt formuleret til at rense hår og hovedbund, samtidig med at den blødgør håret og efterlade et beskyttende skjold. Hair Spray indeholder naturlig Tea Tree Oil, som renser hovedbunden og samtidig er antibakteriel. Det betyder at olien hæmmer væksten af bakterier, hvilket bidrager til en sund hovedbund.

Fordele:

  • Forebygger tilfælde af lus
  • Kan bruges til børn fra 3 år.
  • Renser hår og hovedbund, samt blødgør håret.
  • Kan anvendes i vådt eller tørt hår - skal ikke skylles ud.
  • 100% vegansk.
  • Uden parabener.
  • Dermatologisk testet.

Hvordan bruger man Australian Bodycare Hair Spray?

For optimal forebyggelse anbefales det at vaske håret med Australian Bodycare Hair Rinse inden brug af sprayen. Du kan anvende sprayen dagligt for at opnå den bedste forebyggelse mod nye tilfælde af lus. Ryst flasken før brug, og påfør sprayen i vådt eller tørt hår. Produktet skal ikke skylles ud.

Har en i familien fået lus? Så brug først en lusebehandling og anvend efterfølgende Hair Rinse og Hair Spray for at forebygge mod at de kommer tilbage. Til behandling af lus anbefaler vi Australian Bodycare Anti Lice.


Indhold: 150 ml.

Ingredienser:

Vand, Alcohol Denat., Butylene glycol, Glycerin, PPG-20 Methyl Glucose Ether, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, 4-Terpineol, Hydrolyseret hyaluronsyre, sodiumhyaluronat, Acrylates/Beheneth-25 Methacrylate Copolymer, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Lactic acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.