Sipacare varmedunk 1,2 liter - Transparant

1
1
1
Se alle produkter fra SipaCare
Varenummer: 45091

Transparent varmedunk - 1,2 liter.

Denne Sipacare varmedunk har en lang række anvendelsesmuligheder, men er specielt velegnet til at lindre muskelsmerter, menstruationssmerter eller lokal opvarmning af kroppen. Desuden kan varmedunken nemt bruges til opvarmning af barnevogn eller seng. Generelt bidrager en varmedunk til velvære og giver en dejlig afslappet følelse. Sipacare varmedunk er udformet i et transparent honningtavle-design, som holder sin form når du bruger den.

OBS. Behandlinger med en varmedunk bør vare fra et kvarter til en halv time pr. gang.

Anvendelse:

Varmebehandling

Benyt ikke kogende vand til varmedunken, men lad vandet stå nogle minutter inden det hældes på varmedunken. Fyld maksimalt 2/3 op. Der er mange forskellige anledninger til at bruge en varmedunk, men som nævnt oven over er den velegnet til lindring af forskellige gener og smerter i kroppen, opvarmning af kolde steder på kroppen eller til lokal opvarmning ved genoptræning.

Kuldebehandling

Vidste du at en varmedunk faktisk også kan bruges som en kuldedunk? Opbevar beholderen i køleskabet i cirka 60 minutter inden brug eller cirka 15 minutter i fryseren. Herefter er kuldedunken velegnet til at lindre ømhed ved forstuvninger eller til afkøling, hvis du føler dig overophedet i eksempelvis sommerperioden. 


Indhold: 1 stk. varmedunk á 1,2 liter

Se alle produkter fra SipaCare
Varenummer: 45091
CE mærket
CE mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.