Viva70 Knæ Natural - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Viva
Varenummer: 51642

Viva70 Knæ Natural i to forskellige størrelser - naturlige støttestrømper med medium kompression

Disse støttestrømper i knælængde fra Viva er lavet med medium kompression på 70 den (12 mmHg), hvilket betyder, at elastomeren er tungere. De har desuden kompression på 12 mmHg ved anklerne for at forhindre hævelse i ankler og fødder. Derudover er støttestrømperne indikeret til behandling af cellulite. Viva70 Knæ Natural er fremstillet af 83% polyamid og 17% elasthan samt har en naturlig farve.

Produktet fås i 2 forskellige størrelser. S/M passer til skostørrelser mellem 36-39, mens L/XL vil være den rette størrelse for dig med skostørrelse 39-42.

Anvendelse:

Når du skal have støttestrømperne på, starter du med at stikke hånden ind i strømpen og vender den på vrangen ned til hælen. Tag efterfølgende hånden ud af strømpen, sæt den på foden og træk nu strømpen op over læggen. Strømpekanten skal slutte ca. 2,5 cm under knæet. Sørg afslutningsvis for, at strømpen ikke krøller.

Obs! Fold aldrig strømpens øverste kant ned, da dette vil give en forkert trykfordeling og dermed ikke den tilsigtede effekt af produktet.


Indhold:
1 stk.

Se alle produkter fra Viva
Varenummer: 51642

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.