Viva40 Knæ Natural One Size - 1 stk.

1
Se alle produkter fra Viva
Varenummer: 51640

Viva40 Knæ Natural i One Size - Støttestrømper med en mild kompression

Disse neutrale støttestrømper fra Viva yder en mild kompression 40 den (6 mmHg) for at modvirke træthed i benene. De giver en kompression på 5-6 mmHg ved anklerne, hvilket er med til at fjerne tunghed i dine ben. Derudover vil Viva40 Knæ Natural både tone og slanke benet ved at mindske ødemer. Støttestrømperne fra Viva er fremstillet i Italien af 85% polyamid og 15% elasthan samt har en helt naturlig farve. De er desuden One Size, hvorfor de vil passe til alle fod- og benstørrelser.

Anvendelse:

Når du skal have støttestrømperne på, starter du med at stikke hånden ind i strømpen og vender den på vrangen ned til hælen. Tag efterfølgende hånden ud af strømpen, sæt den på foden og træk nu strømpen op over læggen. Strømpekanten skal slutte ca. 2,5 cm under knæet. Sørg afslutningsvis for, at strømpen ikke krøller.

Obs! Fold aldrig strømpens øverste kant ned, da dette vil give en forkert trykfordeling og dermed ikke den tilsigtede effekt af produktet.


Indhold:
1 stk.

Se alle produkter fra Viva
Varenummer: 51640

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.