Aserve Ankel elastikbind - 1 stk

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Aserve
Varenummer: 37751

Ankel elastikbind fra Aserve giver dig god kompressionseffekt og holder løse ankelled på plads

Dette anatomisk syede elastikbind fra Aserve er beregnet til at bruge i tilfælde af svage og hævede ankler eller løse ankelled for at forebygge skader og overbelastning. Aserves ankelbind er fremstillet i sort elastik af høj kvalitet, som giver en optimal kompressionseffekt på anklen for at holde den på plads samt understøtte stærkere ledbånd og sener. Ved at holde anklen fast kan du undgå at vride om eller overbelaste dine ledbånd under træning. Har du meget svage ankler, bør du anvende en rigtig skinne eller bandage frem for et støttebind. 

Sådan bruger du elastikbind korrekt

Ankelbindet kan trækkes direkte på foden og er designet uden velcro, således at det sidder tæt til foden uden at genere, når du har sko og strømper på. Støttebindet bør kun bruges ved svage og ømme ankler, hvor der er fare for overbelastning eller skader samt i perioder, hvor anklerne skal genoptrænes eller har brug for ekstra støtte. Fejler ledbåndene ikke noget, kan unødvendigt brug være med til at svække dine ankler over tid. Aserves elastik ankelbind kan vaskes i maskine ved 40 grader eller håndvaskes, når det trænger. Produktet fås i flere forskellige størrelser, så du er sikret en komfortabel pasform. 

Størrelsesguide:

Størrelse Ankel mål
XX-Small 16-18 cm
X-Small 18-20 cm
Small 20-22 cm
Medium 22-24 cm
Large 24-26 cm
X-Large 26-28 cm
XX-Large 28-30 cm

Indhold: 1 stk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.