Aserve Albuebind - 1 stk

1
Se alle produkter fra Aserve
Varenummer: 37737

Aserve albuebind i neopren giver dig en stærk og komfortabel støtte

Langt albuebind af højkvalitets neopren. Neopren giver refleksionsvarme, som giver hurtig opvarmning af ledbånd og muskulatur. Anatomisk udformning og kontursyning for optimal pasform. Meget anbefalelsesværdig ved kroniske og genstridige albueskader. Kun en langsgående syning med kantbånd. Giver også god støtte og kompression. Ingen slutsyning i top og bund. Nem at tage af og på. Passer på begge albuer.

Fordele ved at vælge et støttebind i neopren

Neopren er et gummiprodukt, der ikke er åndbart, med mindre materialet er perforeret. Det har den fordel, at det har en evne til at reflektere muskulær varme retur til musklerne. Derved opvarmes muskler og ledbånd hurtigere og kraftigere. Varme gør muskler og led mere fleksible og giver bedre vilkår for en helingsproces efter skader. Neopren har også en elastisk effekt, der betyder, at neoprenbandager også kan anvendes til støtte og kompression.
Hvis større støtte og kompression ønskes, skal elastikbind anvendes. Neopren kan maskinvaskes på skåneprogram eller håndvaskes i lunken vand og sæbe. Husk at skylle sæben godt ud igen.

Størrelsesguide:

Størrelse Albue mål
Small 23-25 cm
Medium 25-28 cm
Large 28-31 cm
X-Large 31-33 cm

Indhold: 1 stk.

Se alle produkter fra Aserve
Varenummer: 37737

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.