Støttebind

En stor mængde sportsudøvere anvender støttebind i forbindelse skader, fibersprængninger, forstrækninger, forstuvninger med mere. Det er dog ikke kun sportsudøvere, som anvender støttebind. Det er også til dig, som går med skavanker og småskader til hverdag. Støttebind kan både bruges til at komme tilbage efter en skade, men også til at forebyggelse af nye skader. Det kan anvendes til flere kropsdele lige fra knæ, håndled, ryg, ankel osv.
32 Produkt(er)
Støttebindene har en isolerende effekt, som holder på varmen. Den øgede temperatur leder varme til det underliggende væv, blodtilstrømningen øges, bevægeligheden forbedres, og sikre dermed optimale betingelser for evt. skadet væv. Derudover sikrer det også, at du bliver ordentligt varmet op inden træning eller genoptræning. Støttebindet tilføjer ekstra støtte i dine bevægelser, hvilket minimerer risikoen for uforudsete og ubehagelige vrid. Tag evt. kontakt til din læge inden du køber et støttebind, så du er sikker på, at du investerer i det støttebind, som passer netop til dit behov.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.