Salvequick Vable Mix - 10 stk

Salvequick Vable Mix 10 stk
Se alle produkter fra Salvequick
Varenummer: 36729

Hurtig og effektiv behandling/forebyggelse af vabler med Salvequick Vable Mix

Alle har prøvet at få en vabel - det gør ondt, og smerten kan næsten fuldstændigt forhindre en i at fortsætte sin aktivitet. Sådan behøver det ikke længere at være. Med den nye Vable Mix pakke fra Salvequick, kan vabler nemt og effektivt lindres og forebygges, sådan at man ikke skal bekymre sig om smerter eller komfort ved at fortsætte sin aktivitet.

Hvad skal man gøre ved en vabel? - Bruge Salvequick Vable Mix

Får man en vabel, gælder det om hurtigst muligt, at påføre et vabelplaster fra Salvequick Vable Mix. Pakken indeholder 10 stk vabelplastre, og disse er lavet af et avanceret hydrokolloidmaterialer, som giver vablen den mest optimale, samt hurtigste smertelindring, sårheling og trykaflastning. 

Plastrene er ideelle til anvendelse på både hæle og tæer, og er således en kombination af de to seperate 6 stks pakker til hæle og tæer Salvequick ellers tilbyder.

Hvordan fjerner man en vabel?

Når det kommer til behandling af vabler, skal man gøre følgende:

  1. Først bør man skylle vablen med vand, eller rense vablen med sårrens
  2. Herefter skal man sikre sig, at huden er tør og ren - dvs. at der ingen cremer eller snavs er at se på vablen
  3. Påfør vabelplaster fra Salvequick Vable Mix på den givne vabel og være opmærksom på, at vabelplastret skal sidde fast på det omkringsiddende hud, og ikke kun på vablen - her vil det nemlig hurtigt falde af.
  4. Hvor længe vabelplastret herefter skal sidde, kan være forskelligt, men som udgangspunkt skal det blive siddende til det af sig selv falder af.
  5. Når plasteret er faldet af gentages processen indtil vablen er helet fuldstændig.

Vil man fjerne et vabelplaster, får man det nemmest af ved at hive langs huden og ikke blot hive opad.

Forebyg vabler

Ønsker man at forebygge mod vabler på fødderne, bør man følge disse anbefalinger:

Sørg for at gå dine nye sko til - brug dine nye sko i flere kortere perioder optil at de skal bruges i en længere periode, for at mindske risikoen for vabler

Hold dine fødder rene og tørre - der kan med fordel bæres to par strømper, hvis der er risiko for at få vabler. Det inderste lag strømper bør være tynde og glatte, og de yderste bør være af tykkere stof. Det er vigtigt at strømperne ikke folder. Ved at bruge disse to slags strømper sammen, mindsker man dén friktion mellem sko og fødder som danner vabler

Brug vabelplaster forebyggende - før man starter sin aktivitet, kan man med fordel påføre vabelplastre på de udsatte områder. Vabelplastrende beskytter nemlig også huden mod friktion, og aflaster samtidigt for eventuelt tryk og smerter.

Indgår i kategorierne
Vabelplaster

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?