Salvequick Fodpleje

Læs mere om Salvequick fodpleje her!

10 Produkt(er)

Pleje til dine fødder

Det er vigtigt at passe godt på sine fødder og give dem ekstra pleje, da de skal bære dig gennem hele livet. Fødderne er dagligt udsat for et stort pres og lukkes inde i sko og strømper hele dagen. Det er derfor vigtigt at pleje sine fødder godt. Salvequick specialiserer sig inden for fodpleje, hvor de bl.a. har udviklet en multifunktionel fodcreme. Cremen har dokumenteret effekt på tørre fødder, hælrevner og hård hud. Udover fodcremen har Salvequick også lavet en fodmaske, der er med til at mindske hård hud og fjerne døde hudceller på fødderne. Hos Med24.dk har vi flere af Salvequicks plejeprodukter til fødderne. Vores udvalg består bl.a. af: Salvequick Vorteplaster, Salvequick Exfoliating Socks samt deres Foot Rescue fodcreme.

Salvequick vabelplaster

De fleste af os oplever at få vabler på fødderne. Derfor er det også vigtigt med nogle gode vabelplastre, når det sker. Vabler opstår oftest når du bruger nye sko eller går i sandaler og høje hæle uden strømper. Risikoen for vabler øges, når dine fødder er varme og hævede f.eks. ved træning, gåture eller når det er varmt. Hvis du har fået en vabel er det vigtigt at mindske tryk og friktion omkring vablen. Et vabelplaster er med til at beskytte vablen, samtidig med det trykaflaster området omkring vablen.

Salvequick har vableplastre til både hæl og tær. Udover deres populære og originale vabelplastre har de også udviklet et ekstra beskyttende Blister Rescue vabelplaster. Det nye vabelplaster er lavet med en sårpude, der hæfter mindre til vablen, som gør det nemmere at fjerne plasteret uden at ødelægge vablen. Hos Med24.dk har vi mange af vabelplastrene fra Salvequick. Vores udvalg består bl.a. af:

  • Salvequick Vabelplaster Hæl – 6 stk.
  • Salvequick Vabelplaster Tå – 6 stk.
  • Salvequick Blister Rescue Extreme Hæl – 4 stk.
  • Salvequick Blister Rescue Mix – 6 stk.

Behandling af vabler og gnavsår

Hvis du har fået en vabel, laver kroppen ofte selv en vabel-pude med væske i. Puden er med til at beskytte det udsatte område omkring vablen og hjælper til, at vablen hurtigere heler. Derfor skal du undgå at punktere og ødelægge vablen, da dette øger risikoen for infektion og samtidig forsinker helingsprocessen.

Hvordan skal jeg behandle en vabel?

  1. Rens vablen med vand eller en sårrens.
  2. Sørg for at huden omkring vablen er tør og ren for snavs og creme.
  3. Sæt et vabelplaster på, som dækker hele vablen.
  4. Lad vabelplasteret sidde indtil det falder af. Plasteret kan sidde på i flere dage, men det varierer fra person til person.
  5. Gentag processen når vabelplasteret er faldet af, indtil vablen er helet.

Køb de smarte vabelplastre fra Salvequick nemt og sikkert hos Med24.dk. Vi har hurtig levering, så de skønne produkter hurtigt kan nå frem til dig.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.