Alflorex for IBS - 30 kapsler

1
Se alle produkter fra Navamedic A/S
Varenummer: 47843

Alflorex IBS er et medicinsk udstyr, der kan lindre irritabel tarm syndrom (IBS) symptomer.

Alflorex for IBS indeholder Bifidum Longum, som er en mælkesyrebakterier, der i forvejen findes naturligt i mavetarm kanalen. Alflorex for IBS lindrer symptomer på IBS ved at opbygge en beroligende og styrkende barriere i mavetarm kanalen og hermed mindsker irritationen af tarmvæggene. 

Typiske symptomer på IBS kan være oppustethed, tarmlugt, mavesmerter, diarre og forstoppelse. 

Hvad er irritabel tarm syndrom (IBS)?

IBS er en forstyrrelse i mavetarm kanalen. Tidligere har man troet, at forstyrrelsen kun var lokaliseret i tyktarmen (colon), men nyere forskning viser, at irritationen stammer fra hele mavetarmkanalen. Dog påvirkes fordøjelsen midlertidig ikke. 

Årsagen til at IBS opstår er ukendt. Dog er tilstanden koblet sammen med øget følsomhed i mavetarm kanalen for ydre påvirkninger eller komponenter i madvarer. Den øgede følsomhed bidrager til øget muskelaktivitet i tarmvæggene, hvilket ofte er uhensigtsmæssig aktivitet i mavetarm kanalen. Det kan være til ansamlinger af luft, løs mave eller træg mave. 

Problemer i hverdagen såsom bekymringer, spændinger, angst og stress kan udløse mavegener, men regnes ikke som årsag til gener. 

Symptomer på IBS

Periodevis smerter og ubehag er klassiske symptomer på IBS. 

Ændringer i afføringsmønster ses også ofte ved IBS. Ændringen i afføringsmønstret ses ofte ved vekslen mellem forstoppelse og diarré, men dette er meget individuelt og afføringsmønstret kan ændre sig over tid. Ændringerne i afføringen kommer ofte i forbindelse med en periode med smerter og ubehag i maven. Afføringen kan både ændre form, udseende og hyppighed. Der ses hyppigt store luftgener og slim i afføringen. 

Udspilet mave er også et ofte set symptom på IBS. Dette hænger ofte sammen med store luftgener og smerter fra maven. Smerter aftager som oftest, når man har luftafgang (prutter). 

15% af den danske befolkning oplever symptomer på IBS. De er dog de færreste, der får så udtalte symptomer, at de kontakter praktiserende læge. 

Symptomer der bør føre til lægekontakt

Ufrivilligt vægttab, blod i afføringen, blodmangel, natlige smerter/diarre er dette ikke symptomer på IBS og dette kræver lægekontakt. 
Egen læge skal ligeledes kontaktes, hvis der opstår symptomer på IBS og du har kendt tarmkræft i familien, lider af cøliaki, lider af inflammatorisk tarmsygdom eller er over 50 år med nyopståede symptomer. 
Du kan læse mere om IBS på sundhed.dk

Anvendelse af Alflorex for IBS

  • 1 kapsel dagligt i en måned.
  • Kapslen kan indtages med eller uden mad.
  • Kapslen kan indtages på alle tider af døgnet.
  • Slug kapslen hel med tilstrækkelig væske f.eks. vand eller mælk.
  • Kapslen bør ikke indtages med sure drikke, som f.eks. frugtjuice.
  • Anbefalet dosis bør ikke overskrides.

Opbevaring

Skal opbevares tørt og under 25 grader. 

Produktet er klassificeret som et medicinsk udstyr 

Indhold: 30 kapsler.


Ingredienser:

B.longum 35624-kultur, Majsstivelse, Magnesiumstearat, Hypromellose

CE mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.