Danatekt Patient Hår- og Kropsvask - 1 liter

1
Se alle produkter fra Danatekt
Varenummer: 34383

Mild Danatekt Patient hår- og kropsvask med frisk duft - bruges uden vand

Danatekt Patient er en flydende hår- og kropsvask, som skånsomt vasker og frisker op. Produktet kan anvendes når almindelig hygiejne ikke er muligt eller er begrænset, eksempelvis ved sengeliggende patienter. Du kan også bruge denne hår- og kropsvask på vandreture, sejlture osv. hvor der ikke er adgang til skyllevand. 

Produktet har en tyndtflydende konsistens formuleret med milde vaskeaktive stoffer, der renser og har en blødgørende effekt på håret samt fugtbevarende glycerin, der tilfører hårbund og hud fugt. Desuden er Danatekt Patient hår- og kropsvask let parfumeret med en frisk duft. pH-værdi på 5.

Fordele:

  • Mild og skånsom mod huden
  • Kan både bruges til hårvask og kropsvask
  • Vasker og frisker op, helt uden skylning med vand
  • Tyndtflydende konsistens med en frisk duft
  • Svanemærket og vegansk

Anvendelse:

Kropsvask

Anvend Danatekt Patient hår- og kropsvask på en vaskeklud eller en svamp og vask kroppen grundigt. Tør af med et håndklæde.

Hårvask

Hvis du ønsker at bruge Danatekt Patient hår- og kropsvask i håret, gennemfugtes det med en passende mængde produkt. Massér grundigt ind i hår og hovedbund, så produktet skummer. Tør efterfølgende håret med et håndklæde. Gentag processen efter behov - det anbefales at vaske og skylle håret på normal vis ind imellem.

Indhold: 1 liter

Ingredienser:

Vand, Glycerin, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Laureth Sulfate, Natriumgluconat, Citric acid, Parfume, Sodium benzoate, Phenoxyethanol

Svanemærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.