Narkotest

Narkotest - narkotikatest

Vores Multi Urin Narkotest har en meget høj nøjagtighed (99%). Disse narkotikatest har samtidig en meget let testprocedure og er derfor velegnet både til forældre og private samt til hospitaler, institutioner, behandlingshjem, efterskoler, firmaer osv.

Med en narkotest / narkotikatest kan man nemt og simpelt undersøge for narkotiske stoffer i en persons urin. Hvorvidt en person testes positiv eller negativ kan ses inden for 5 minutter. Testen har en nøjagtighed på 99% og er CE godkendt. Se video om anvendelse af vores narkotest.

NB! Virksomheder og offentlige institutioner
Bestiller du narkotest til et firma eller en offentlige institution med et EAN nummer, så skal du blot vælge betalingsformen "EAN betaling" i købsprocessen. Alle priser er inklusiv moms!

Yderligere information om narkotest:
Narkotest - det bør du vide!SporingstiderKrydsreaktioner | Procedure - undgå manipulation

I DR programmet "100 dage uden stoffer", anvendes vores multi narkotest. I nedenstående klip kan du se, hvor nemt det er at anvende en af vores narkotest. Det er samme testprocedure uanset om det er en multi narkotest eller en singletest (f.eks. en Hash test) du skal udføre.


Fri fragt over 499 kr.

Med GLS/DAO PakkeShop

14 dages returret

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.