Narkotest - narkotikatest

2 Produkt(er)

Vores Multi Urin Narkotest har en meget høj nøjagtighed (99%). Disse narkotikatest har samtidig en meget let testprocedure og er derfor velegnet både til forældre og private samt til hospitaler, institutioner, behandlingshjem, efterskoler, firmaer osv.

Med en narkotest / narkotikatest kan man nemt og simpelt undersøge for narkotiske stoffer i en persons urin. Hvorvidt en person testes positiv eller negativ kan ses inden for 5 minutter. Testen har en nøjagtighed på 99% og er CE godkendt.

NB! Virksomheder og offentlige institutioner
Bestiller du narkotest til et firma eller en offentlige institution med et EAN nummer, så skal du blot vælge betalingsformen "EAN betaling" i købsprocessen. Alle priser er inklusiv moms!

Yderligere information om narkotest:
Narkotest - det bør du vide!SporingstiderKrydsreaktioner | Procedure - undgå manipulation

Det bør du vide om narkotest


En narkotest er en meget simpel test, som giver et positivt eller negativt resultat afhængigt af om en person har indtaget et misbrugsstof eller ej. Der findes narkotest, som kun tester for et enkelt misbrugsstof og andre såkaldte multi-narkotest, som tester for flere forskellige misbrugsstoffer. Multi narkotest

Narkotest er blevet et populært redskab at anvende på institutioner, skoler og arbejdspladser, hvor det er vigtigt, at der ikke foregår et misbrug. Anvendelsen af narkotest kan både virke forebyggende og en positiv test kan åbne op for en dialog om den pågældende persons eventuelle misbrugsproblem. Også flere forældre er begyndt at anvende narkotest for at kontrollere unge som enten har været i et misbrug eller hvor der en konkret mistanke om et misbrug. Forældres brug af narkotest sker ofte i samråd med en misbrugsekspert, hvilket vi også anbefaler.

Denne baggrundsviden er vigtig!
Selv om en narkotest er meget enkel at anvende er der flere forhold man bør sætte sig grundigt ind i før man begynder at teste. Det er f.eks. vigtigt at vide noget om krydsreaktioner, altså hvilke (andre) stoffer der kan give et positivt resultat på en narkotest. F.eks. kan kodein (som findes i kodymagnyl) give positivt udslag på en test for Opiater, da kodein omdannes til morfin i kroppen. Herudover bør man kende til hvor længe de stoffer man tester for kan spores i en persons urin, hvilket blandt andet hænger sammen narkotestens "grænseværdier". Endeligt er det selvfølgeligt vigtigt at man sætter sig grundigt ind i selve testproceduren, herunder hvordan man undgår at en person manipulerer med sin urinprøve/test. Alt dette kan du læse mere om på vores narkotest informationssider om de enkelte emner.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.