Dukada Trio til FlexPen fra Novo

1
1
1
1
Se alle produkter fra Dukada
Varenummer: 33794

Dukada Trio er en 3-i-1 SmartCap / Erstatningshætte, der passer til FlexPen fra Novo Nordisk

Dukada erstatningshætte er meget mere end blot en timer!
Dukada Trio er et 3-i-1 tilbehør (SmartCap), der giver flere muligheder til brugere af insulinpenne. Dukada har 3 nyttige funktioner, som gør livet med diabetes lidt lettere. Dukada Trio er en multifunktionel erstatningshætte til insulinpenne, som husker, belyser og stabiliserer injektioner af insulin.

Pennen har en indbygget timer til når du glemmer, hvor lang tid der er gået, siden du tog din seneste insulin, på denne måde mindsker du risikoen for at tage dobbelt dosis. Pennen har desuden lys på nålen og huden, således at du nemt kan tage din insulin i mørke, uden at tænde lys. Pennen har et foldegreb, som er yderst praktisk hvis du ryster på hænderne eller tager insulin ”på farten”.
 
Dukada Trio er langtidsholdbar og leveres med et udskifteligt knapcelle batteri. FlexPen er en engangspen, der anvendes til følgende insuliner fra Novo Nordisk:

  • NovoRapid
  • Levemir
  • NovoLog
  • NovoLog Mix 70/30
  • Protaphane HM(ge)
  • Novomix 30

Dukada Trio kan også anvendes til FlexPen med Victoza, som er et middel fra Novo Nordisk mod diabetes type 2.

Dukada Trios batteri kan skiftes (normal holdbarhed 6 – 8 måneder).  Produktet er meget kompakt, let og forlænger ikke pennen, og er derfor super nem at have med på farten.

OBS! Brugeren bevarer det fulde ansvar for at tage den korrekte dosis insulin på det rigtige tidspunkt. DUKADA Trio skal anvendes som et hjælpemiddel og kan ikke erstatte andre hjælpemidler såsom blodsukkermålere. Du opfordres til altid at følge din læge eller sygeplejerskes råd med hensyn til din behandling og følge din insulin pens brugermanual.

Se alle produkter fra Dukada
Varenummer: 33794

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.