Clearblue Digital Ægløsningstest - 10 stk.

1
1
1
(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Clearblue
Varenummer: 74

Digital Ægløsningstest fra Clearblue med over 99% nøjagtighed

Denne digitale ægløsningstest fra Clearblue identificerer de 2 dage i din cyklus, hvor du har størst chance for at blive gravid ved samleje. Testen måler ændringerne i niveauet af fertilitetshormonet luteiniserende hormon, også kaldet LH, der indikerer dine mest fertile dage. Du får svaret hurtigt og tydeligt gennem det digitale display, så det bliver lettere end nogensinde før at aflæse resultatet. Clearblues digitale ægløsningstest er mere end 99% nøjagtig samt særdeles brugervenlig.

Anvendelse

Det er vigtigt altid at læse den medfølgende brugsanvisning grundigt før brug af ægløsningstesten. Du kan desuden finde den danske brugsanvisning digitalt lige her.

Tag en prøvepind ud af folieindpakningen og fjern hætten. Før prøvepinden ind i holderen indtil den klikker på plads. Herefter vil ægløsningstesten tænde og være klar til anvendelse. Når du skal udføre urinprøven, anbringes den absorberende spids i urinstrålen i 5-7 sekunder eller i en urinprøve i 15 sekunder. Efter 20-40 sekunder vil symbolet "test klar" blinke for at vise, at testen virker. Læg testen fladt eller hold prøveopsamleren pegende nedad. Inden for 3 minutter vil dit resultat vises på det digitale display.

Nu er det tid til at aflæse testen! Hvis displayet viser en tom cirkel, er der ikke påvist en stigning i LH. Det vil derfor være usandsynligt, men ikke umuligt, at blive gravid på denne dag. Hvis displayet derimod viser en smiley, er der påvist en LH-stigning. Det betyder, at du er på en af dine mest fertile dage. 

Efter du har færdiggjort testen, skal prøvepinden skubbes ud med det samme ved at trykke på knappen. Smid prøvepinden ud sammen med husholdningsaffald.


Indhold: 10 stk.

(6) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Clearblue
Varenummer: 74

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.