Clearblue

Prøver du at blive gravid, så kan Clearblue hjælpe dig på vejen mod graviditet. Clearblue laver nemlig både graviditetstest og ægløsningstest, så du kan se, hvornår dine chancer, for at blive gravid, er størst. Læs mere om Clearblue her

7 Produkt(er)

Hvem er Clearblue?

Clearblue har med tiden både udviklet ægløsningstests og graviditetstests. I over 30 år har Clearblue hjulpet kvinder over hele kloden med at få præcise svar på, hvornår de har ægløsning, samt om de er gravide eller ej. 

I 1988 udkom deres første et-trins graviditetstest, og allerede året efter kom deres første et-trins ægløsningstest på markedet. Siden da har det kun taget fart for Clearblue, og i 2003 kom de med verdens første digitale graviditetstest. 

Innovative graviditetstest og ægløsningstest fra Clearblue

For Clearblue er kvinder midtpunktet i alt de gør. Det er Clearblues klare mission at støtte kvinder i deres rejse mod en mulig graviditet. Derfor giver de alt for at udvikle innovative tests, som giver klare og præcise svar. 

Med en Clearblue graviditetstest eller ægløsningstest kan du få hjælp til at få de svar, du søger. En Clearblue test giver dig klare og præcise svar på en nem og bekvem måde. 


Digital fremtid med Clearblue

Clearblue har lavet innovative digitale graviditetstests og digitale ægløsningstests, så det nu er blevet endnu nemmere at finde frem til dine mest fertile dage og hermed give dig størst chance for at blive gravid, og herefter få svar på om du er gravid eller ej. 

Clearblue digital ægløsningstest

Det kan være svært at finde ud af, hvornår du har ægløsning, hvis du ikke tracker din menstruation meget nøjsomt. Men med en Clearblue digital ægløsningstest er det hele lavet meget nemmere for dig. Denne digitale ægløsningstest kan nemlig udpege dine 2 mest fertile dage i hver cyklus, altså de 2 dage, hvor du har størst chance for at blive gravid, hvis du dyrker sex. 

En Clearblue digital ægløsningstest måler et bestemt fertilitetshormon, og kan på den måde identificere, hvornår chancen er størst for at blive gravid ved naturlig metode. Her får du klare resultater på et digitalt display. 

Clearblue digital graviditetstest

Denne digitale graviditetstest kan ikke kun fortælle dig om du er gravid eller ikke gravid. Clearblue digital graviditetstest kan ydermere også fortælle dig, hvor mange uger det er siden befrugtningen har fundet sted (1-2, 2-3 eller 3+ uger).  

Derudover er Clearblue digital graviditetstest så følsom, at du kan teste din mulige graviditet helt op til 5 dage før din udeblevne menstruation. 


Øg dine chancer for at blive gravid med en Clearblue fertilitetsmonitor

Det er ikke unormalt at det kan tage et godt stykke tid at blive gravid. En af årsagerne kan være at kvindens fertile dage, altså der hvor hun er mest frugtbar, ikke bliver udnyttet optimalt.  

Clearblue fertilitetsmonitor

Med en fertilitetsmonitor fra Clearblue kan du få et rigtig godt hjælpemiddel til at finde dine mest frugtbare dage, og hermed øge dine chancer for at blive gravid. 

Clearblue fertilitetsmonitor måler både LH- og østrogenniveauet i din urin, og dette gør at fertilitetsmonitoren kan registrere flere af dine fertile dage. Typisk har kvinder 1-5 dage med høj frugtbarhed, og 2 dage hvor de er på deres maximale frugtbarhed. Med Clearblue fertilitetsmonitor identificeres flere af dine fertile dage, end ved en almindelig ægløsningstest, på en nem og bekvem måde. 


Køb din Clearblue graviditetstest og ægløsningstest hos Med24

Her hos os kan du nemt og hurtigt købe din graviditetstest og ægløsningstest fra Clearblue. Hos Med24 finder du billige priser, og det er altid muligt at opnå fri fragt. Vi har hurtig og diskret levering, så du kan få din pakke hurtigst muligt. 

Pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.