VitaCare Glucosamin JemoPharm 750mg - 180 stk

VitaCare Glucosamin JemoPharm 750mg - 180 stk
VitaCare Glucosamin JemoPharm 750mg - 180 stk
VitaCare Glucosamin JemoPharm 750mg - 180 stk
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra VitaCare & Glucosamin
Varenummer: 13321

VitaCare Glucosamin JemoPharm 750 mg. med 180 tabletter, er et lægemiddel til lindring af symptomer ved let til moderat slidgigt i knæet

Der skal tages 1 tablet 2 gange dagligt eller 2 tabletter 1 gang dagligt.

Tabletten er mindre end tabletter med 1500mg og derfor letter at synke.

Glucosamin er udvundet af skaldyr og er et sukkerstof, der er en meget vigtig komponent i ledbrusk. Mange af de stoffer, som ledbrusken er opbygget af, dannes ud fra Glucosamin.

Anbefalet daglig dosis:
1 tablet 2 gange dagligt eller 2 tabletter 1 gang dagligt. Skal synkes hele.

Effekten indtræder efter adskillige ugers behandling. Hvis der ikke ses symptomlindring efter 2-3 måneders behandling, bør fortsat behandling genovervejes.

Bør ikke anvendes af skaldyrsallergikere.

Læs mere på indlægssedlen
Vi opfordrer til, at du læser indlægssedlen, som følger med produktet. Den kan endvidere læses ved at søge på produktet her

Lægemiddel til lindring af let til moderat slidgigt i knæet.
Dosering
voksne og ældre:1 tablet 2 gange dagligt eller 2 tabletter 1 gang dagligt. Synkes hel. Glucosamin er ikke indiceret til behandlingen af akutte smertefulde symptomer. Lindring af symptomer (især smertelindring) kan først forventes at indtræffe efter adskillige ugers behandling og i nogle tilfælde efter endnu længere tid. Hvis der ikke ses symptomlindring efter 2-3 måneder, bør fortsat behandling med glucosamin genovervejes.
Kontraindikationer:
Overfølsomhed over for glucosamin, sulfater eller et eller flere af hjælpestofferne. Må ikke gives til patienter med skaldyrsallergi. Indeholder sojalecithin. Personer med allergi over for soja eller jordnødder må ikke tage dette lægemiddel.
Særlige advarsler og forsigtighedsregler vedrørende brugen:
Indeholder lactosemonohydrat. Patienter med sjældne arvelige lidelser som galactoseintolerans, Lapp-lactasemangel eller glucose-galactose- malabsorption må ikke tage denne medicin. Indeholder 151,8 mg natrium pr. dosis svarende til 6,6 mmol. Dette skal tages med i betragtning hos patienter, som er på en saltfattig diæt. Tilstedeværelsen af anden ledsygdom, som vil kræve anden behandling, skal udelukkes. Hos patienter med nedsat glucosetolerans skal blodsukkeret og evt. insulinbehov monitoreres før behandlingen initieres og periodisk under behandlingen. Hos patienter med en kendt risikofaktor for kardiovaskulær sygdom anbefales monitorering af lipidtal i blodet, idet der er rapporteret hyperkolesterolæmi i nogle tilfælde hos patienter, der blev behandlet med glucosamin. Astmapatienter, der begynder på glucosaminbehandling, bør være opmærksom på en potentiel forværring af astmasymptomer.
Interaktioner:
Øget virkning af coumarinantikoagulanter (f.eks. warfarin) ved samtidig behandling med glucosamin. Der anbefales tæt monitorering af blodsukkerniveauet hos diabetikere på hypoglykæmiske stoffer. Se indlægseddel for yderligere information.  
Graviditet og amning:
Kan ikke anvendes.
Bivirkninger:
Kvalme, mavesmerter, fordøjelsesbesvær, forstoppelse og diarré. Herudover hovedpine, træthed, udslæt, kløe og rødmen. De rapporterede bivirkninger er almindeligvis milde og forbigående.
Læs indlægssedlen grundigt inden brug.
1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Glucosaminsulfatnatriumchlorid

942

mg

-

- svarende til glucosaminsulfat

750

mg

-

- eller glucosamin

589

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Mikrokrystallinsk cellulose 101, Mikrokrystallinsk cellulose 102, Prægelatiniseret majsstivelse, Crospovidon, Stearinsyre, Poly(vinyl)alkohol, Titandioxid (E171), Talkum (E553b), Lecithinsoja (E322), Macrogol 3350

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Danmark
Lægemidler

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?