A. Vogel Echinacea Halspastiller - 30 g

A. Vogel Echinacea Halspastiller - 30 g
Se alle produkter fra A. Vogel
Varenummer: 4218

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Indhold

A. Vogel Echinacea Halspastiller er baseret på rød solhat, som hurtigt klarer og forfrisker halsen

Echinacea Halspastiller klarer og opfrisker både hals og mund, når behovet opstår. Halspastillerne indeholder ekstrakt fra rød solhat, naturlig, sød honning og pebermynte. Kombinationen af disse ingredienser giver en sød og frisk smag, som tiltaler både små og store i familien. Echinacea Halspastiller fra A. Vogel er til dig, der tror på, at det naturlige valg i hverdagen.

Egenskaber

  • Indeholder Echinacea Purpurea (rød solhat) og honning
  • Klarer og forfrisker hals og mund
  • Separat indpakkede halspastiller, som er ideelle at have med på farten

Udbredelse af rød solhat

Echinacea Purpurea er en blomstrende urt, som i Danmark er kendt under navnet rød solhat. Rød solhat vokser ofte som nydelige stauder i private haver. Inden for naturmedicin anvendes Echinaceaplanten jævnligt - både i kosttilskud, kosmetiske produkter og samt naturlægemidler.

Echinacea, som anvendes i flere af A. Vogels verdenskendte produkter, bliver i dag økologisk dyrket af A. Vogel og særligt udvalgte landmænd. Dette foregår altid med skarpe kvalitetsprincipper kontrolleret af A. Vogels kyndige kvalitetsteam. Alle Echinaceaprodukterne i A. Vogels sortiment produceres i Schweiz. Her udvindes de aktive stoffer fra Echinaceaplanterne og deres rødder straks efter høsten for at sikre, at de aktive stoffer bevares bedst muligt.

Anvendelse

Anvendes efter behov.
Halspastillerne er pakket enkeltvist i fint papir og kommer i en lille æske med låg, som du kan have liggende i tasken eller jakkelommen. På den måde har du dem altid lige ved hånden, når behovet for en frisk hals og mund opstår.


Indhold: 30 g.

Ingredienser:
Glukosesirup, rå rørsukker, honning (2,5%), urteekstrakt (0,9%), Echinacea-koncentrat (0,62%), karamelsukkersirup, pebermynteolie, menthol, syre (citronsyre).

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 1630 kj/384 kcal
Fedt < 0,5 g
Kulhydrat 96 g
- heraf sukkerarter 73 g
Protein < 0,5 g
Salt 0,05 g

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.