Ørepropper

Hørelsen og øret er udsatte i mange situationer, og de er særdeles vigtige at passe på. For at kunne bevare sin hørelse længst muligt, kan du i mange situationer benytte ørepropper, der kan beskytte mod vand, høj musik, trykforskelle ved flyrejser eller blot hjælpe til en bedre nattesøvn.

Hvorfor er det vigtigt at beskytte hørelsen? | Formstøbte ørepropper | Anvendelsesmuligheder | Ørepropper til børn | Genanvendelige ørepropper

33 Produkt(er)

Beskyt din hørelse

Vi håber alle på at kunne bevare vores hørelse så længe som muligt, for både at kunne fortsætte med at kommunikere som normalt, og for at kunne nyde lyde og god musik langt ind i fremtiden. Lyd er en kæmpe del af vores hverdag, men på mange arbejdspladser er man desværre udsat for meget støj - også selvom arbejdspladsen overholder alle regler og grænseværdier.

Hvis de små hår inde i øret, der kan omsætte lydbølger til nervesignaler, først er blevet skadede, er der ingen mulighed for at hele dem eller gro nye. Derfor er det vigtigt at passe på sin hørelse inden skaden sker, og med ørepropper kan du opleve en effektiv støjdæmpning på hele 25-35 dB alt afhængig af mærke og model. 

Formstøbte ørepropper

Hvis du i forbindelse med brug af ørepropper plejer at døje med ubehag, eller du føler at ørepropperne irriterer og sidder til gene efter kort tid, kan du med fordel kaste blikket over vores forskellige ørepropper. Mange af dem er lavet med specielt fokus på korrekt pasform og tilpasning til øregangen for at mindske ubehaget.

Quies Ørepropper af naturligt voks varmes hurtigt mellem fingrene, og efter indsættelse i øregangen tilpasser øreproppen sig, da voksen opvarmes til din kropstemperatur. Andre mærker har ørepropper med et specielt 3-lags design, som også sikrer optimal komfort. 

Mange anvendelsesmuligheder

Her på siden kan du finde ørepropper til enhver lejlighed, hvor du kan få brug for at dæmpe lydniveauet. Ørepropperne er specielt tilpassede deres formål og varierer derfor i form, opbygning og materialer, så de kan yde optimal beskyttelse og samtidig sidde behageligt i ørerne. 

Til svømning

Flere brands tilbyder ørepropper til beskyttelse mod vand i øregangen, der kan give personer med dræn og/eller følsomme ører muligheden for at nyde aktiviteter i og under vand uden bekymring. Ørepropperne lukker indgangen til øret og bliver siddende på deres plads selv ved langvarigt brug. Ørepropperne fra Otosil i silikone er særligt skånsomme overfor huden og allergikere. 

Til musik

Når du er til koncerter eller lytter til høj musik, går der ikke særligt længe, før du har nået sikkerhedsgrænsen for høje lyde og støj. For at undgå at overskride ‘kvoten’ for, hvor mange dB du kan tåle at lytte til om dagen, kan du her på siden købe ørepropper, der sænker det samlede lydniveau, men som ikke påvirker lydkvaliteten. Specielt mange unge er i dag i særlig risiko for at udvikle høreskader tidligt, men med ørepropper som SwedSafes Musik/Vand kan man opleve en jævn dæmpning uden forvrængning af lydbilledet. 

Under flyrejser

Mange oplever under start og landing med fly stort ubehag, fordi de store trykforskelle mellem kabinen og mellemøret kan være svære at udligne. Med ørepropper som Earplanes ørepropper til fly, der både fås til børn og voksne, reguleres trykket mellem kabinen og øregangen ganske langsomt, så man trygt kan flyve uden at få ondt.  

Sanohra tilbyder også specielle ørepropper til flyvning, og Louise skriver: “Disse ørepropper har virkelig reddet mine flyveture! førhen sad jeg næsten og græd i flyet af smerte, men efter jeg har brugt disse ørepropper, går det så godt. kan varmt anbefales, de har virket rigtig godt på mine sarte ører.” 

Arbejdsstøj

På en arbejdsplads kan du blive udsat for mange høje lyde, og arbejdsgiveren er faktisk først forpligtet til at stille høreværn til rådighed ved støjbelastning på over 80dB. Du kan derfor selv beskytte din hørelse med gode, lydtætte ørepropper, og ørepropper findes i dag til både store og små øregange. For at du hurtigt kan tage ørepropperne i ved periodevis støj, kan vi anbefale Swedsafe ørepropper med snor, så du slipper for at hive ørepropperne op og ned ad lommen. Ørepropperne rengøres blot med mild sæbe og lunkent vand, og skal tørre helt inden brug igen. 

Om natten

Hvis du døjer med forstyrrelse af din søvn på grund af forskellige lyde, kan du med fordel anskaffe dig et sæt ørepropper til natten. Ørepropperne kan skåne dig for baggrundslyde eller lyden af andres snorken, mens de samtidig lader vigtige lyde som grædende børn eller alarmer passere. Ørepropperne sleep fra Pluggerz har et behageligt design, der sikrer optimal komfort, og så kan de genbruges over 100 gange. 

Ørepropper til børn

Børns øregang er som regel mindre end voksnes, og derfor kan det være svært og ubehageligt for børn at bruge almindelige ørepropper. Derfor har vi hos Med24.dk fundet frem til forskellige løsninger for børn, som også har brug for eller ønsker at bruge ørepropper i forskellige situationer. Fx tilbyder både Sanohra og SwedSafe ørepropper til svømning, både Sanohra og PharmaForce tilbyder ørepropper til flyrejsen. Hvis du leder efter beskyttelse til dit barn mod ubehag og høreskader, kan du derfor med fordel kaste blikket over de forskellige produkter fra disse brands. 

Earbands – Quies

Som noget helt specielt kan du hos Med24.dk finde Earbands fra Quiet, der beskytter ørerne mod vand, vind og kulde. Disse kan bruges til svømning for at undgå vand i ørerne, eller under hjelmen ved cykling eller skiløb, og findes i 2 forskellige størrelse - small til børn og large til voksne. 

Genanvendelige propper

Mange ørepropper kan i dag bruges mange gange, da de bliver lavet af bl.a. silikone, skumplast eller voks og bomuld. På den måde slipper du for at investere i nye ørepropper hver gang du skal bruge nogle, og ved mange af produkterne her på siden medfølger en lille opbevaringsæske ved køb.

Hvis du har problemer med at ørepropperne forsvinder, kan du dog også finde billige ørepropper, der holder til ca. 3 ganges brug, og som derfor ikke er noget problem at erstatte. Disse ørepropper yder også god beskyttelse mod høje lyde, og kan hjælpe med at sænke lydniveauet i situationer, hvor hørelsen ellers ville være blevet skadet. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.