OHROPAX Silikone Ørepropper - 3 par.

1
Se alle produkter fra OHROPAX
Varenummer: 52558

OHROPAX Silikone Ørepropper - formbare ørepropper, der forhindrer vand i et trænge ind i øret og nedsætter støjniveauet markant

Oplever du også ubehag og tryk ved vand i øret og måske har problemer med ørebetændelse? OHROPAX Silikone Ørepropper indeholder 3 par formbare ørepropper, der egner sig særligt godt til svømning og andre situationer, hvor vand i øret kan føre til ubehag, tryk og måske ørebetændelse. Modsat ørepropper af skum, der har en udvidelsestid, virker silikoneørepropperne med det samme, hvilket forhindrer vand i at trænge ind i øret og holder dem tørre.

Ørepropperne kan tilpasses enhver øregang og holder dine ører tørre uanset om det er i en indendørs pool, en badesø eller havet.

Ørepropperne fra OHROPAX

I mere end 110 år har disse ørepropper bragt ro til vores hektiske og larmende verden – og fået en hel virksomhed, OHROPAX, til at rulle. Den unikke opskrift af bomuldsvat opblødt i en blanding af vaseline og forskellige paraffinvoksarter var så vellykket fra starten, at den næsten ikke har skullet ændres til denne dag. 

Sortimentet af ørepropper fra OHROPAX er til enhver lejligheden; lige fra at dæmpe lyden til koncerter og festivaler til at forbedre koncentrationen på studiet og på arbejdspladsen. OHROPAX har været førende på kvalitet og innovation indenfor høresikring siden 1907

Egenskaber:

  • 3 par komfortable ørepropper
  • Egner sig især til svømmehal eller en tur i havet
  • Nedsætter støjniveauet
  • Holder dine ører tørre
  • Kan tilpasses til enhver øregang

Indhold:
6 stk. (3 par)

Se alle produkter fra OHROPAX
Varenummer: 52558

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.