Medela Brystskaller

Har du problemer med ømme eller sprukne brystvorter på grund af amning? Lækker du brystmælk?Så kan Medela brystskaller hjælpe dig med at skåne brystet eller opsamle mælk mellem dine amninger. 

Om Medela | Svamp og brystbetændelse | Brystskaller | Gode råd 

3 Produkt(er)

Om Medela

Medela blev grundlagt i 60’erne med en mission om at hjælpe så mange kvinder som muligt med at amme. Med tiden er virksomheden blevet en af verdens førende indenfor ammeudstyr. Blandt deres produkter finder du testvindende brystpumper, brystskaller, sutteflasker, amme BH’er og meget andet. Du kan finde hele udvalget af produkter fra Medela her


Undgå brystbetændelse og svamp på brystvorterne

Mellem dine amninger er det vigtigt, at holde dit bryst rent og tørt. Det er både naturligt og almindeligt at lække brystmælk, men derfor er det stadig ubehageligt at gå rundt med plettet tøj og våde bryster. Har du fugtige bryster på grund af lækket brystmælk, kan det give svamp i brystet. Du bør derfor enten bruge ammeindlæg eller mælkeopsamlingsskaller, der kan suge mælken til sig. 

Har du sprukne eller revnede brystvorter, kan det være medvirkende til brystbetændelse. Betændelsestilstanden kommer af, at mælken sidder for længe i kirtlerne og mælkegangene i brystet. Du kan behandle sprukne brystvorter med Medela Purelan brystvortecreme, der hverken indeholder kunstige tilsætningsstoffer eller konserveringsmidler. 


Tre typer brystskaller

Medela producerer forskellige typer af brystskaller, der kan modvirke og lindre nogle af generne ved hhv. Brystbetændelse og brystsvamp. Du kan læsere mere om de enkelte produkter nedenfor, så du trygt kan købe brystskaller, der dækker dine behov. 

Medela brystvortebeskyttere

Medelas brystvortebeskyttere er perfekt til dig, som lider af ømme bryster som følge af amning. Brystskjoldet kan bruges i mellem amningerne, så den følsomme hud kan hele. Den bløde og fleksible bagside gør skallerne behagelige at have på i længere tid ad gangen, mens det tynde design giver et naturligt udseende under dit tøj. 

Medela mælkeopsamlingsskaller

De smarte mælkeopsamlingsskaller fra Medela er designet til at opsamle mælk, som løber fra brystet mellem amningerne. De er perfekte for dig, som oplever, at ammeindlæg ikke har høj nok sugevne. Den anatomiske form giver sammen med det hudvenlige materiale en høj komfort, og skallerne er diskrete under tøj. Ammeskallerne kan rengøres i hånden eller i opvaskemaskinen og bør steriliseres en gang dagligt. 

Medela brystvorteformere til indadvendte brystvorter

Har du problemer med amning på grund af flade eller indadvendte brystvorter? Medela har skabt brystvorteformere til indadvendte brystvorter, der kan hjælpe barnet med at få fat på brystvorten. Du kan derfor undgå sprukne, revnede og ømme brystvorter, der gør amningen svær for både dig selv og barnet. Pasformen er behagelig og diskret, så de ikke kan ses. 


Gode råd til ammende

Det er en stor omvæltning at starte med amme. Du er måske en af de mange, som er bange for, at de enten ikke kan finde ud af det, at der ikke kommer mælk ud af brystet eller at det kommer til at gøre ondt. Det er helt okay at være nervøs, men en af de vigtigste ting er, at både dig selv og din partner har forberedt jer selv og hinanden på det. Tro på dig selv og alt det din krop er i stand til! Støtte fra faderen samt ro omkring jeres lille familie skaber et rigtigt godt udgangspunkt for din amning. Du kan læse mange flere råd her i vores 10 tips til en god start på amning. 

Har du behov for at malke ud eller har du ammeproblemer? Medela har en lang række brystpumper, der kan lindre hårde og ømme bryster fyldt med mælk. Du kan finde udvalget her

til toppen pil med24

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.