Medela Brystpumper

Med en brystpumpe fra Medela får du et kvalitetsprodukt med høj komfort og effektiv pumpning. Se hele udvalget af både manuelle og elektriske brystpumper her. 

En god start på livet | Håndfri pumpning | Manuel brystpumpning | Elektriske brystpumper | Reservedele 

19 Produkt(er)

En god start på livet

Da den svensk-schweiziske entreprenør Olle Larsson startede Medela i 1961, var det blot et lille, familiejet virksomhed i Schweiz. Selvom Medela stadig styres af familien, har firmaet udviklet sig til at have over 1700 ansatte på verdensplan og er en af de førende virksomheder indenfor ammeudstyr. I Medelas DNA ligger troen på, at amning og modermælk hænger uløseligt sammen med en god start på livet for babyer. Samtidig er Medela også klar over, at ikke alle mødre er i stand til eller har lyst til at amme, hvilket er udgangspunktet for deres mange og populære brystpumper.  

Du kan udforske hele Medelas udvalg af ammeindlæg- og BH’er samt andet udstyr lige her. 


Håndfri pumpning - ubesværet udpumpning af brystmælk

Med den nye Easy Expression BH fra Medela kan du have begge hænder fri, mens du pumper ud. Du behøver altså ikke længere at afbryde arbejdet foran computeren. Medelas nyudviklede Adaptive-Stretch teknologi sikrer bl.a., at BH’en kan bæres af alle kropstyper og at brysterne bliver støttet rigtigt. Størrelsen spænder fra small til en large, og BH’en kan desuden vaskes ved op til 30 grader. 

Du kan med fordel benytte Easy Expression BH’en sammen med en af Medelas dobbelt elektriske brystpumper. 


Manuel brystpumpe med på farten

Skal jeres lille familie på tur, har du ikke mulighed for at være med dit barn døgnet rundt eller skal din baby passe? Her er er en manuel brystpumpe smart selv for dig, der regner med at amme dit barn hele forløbet. 

Den populære Harmony manuel brystpumpe fra Medela er som den eneste manuelle brystpumpe i verden baseret på 2-phase Expression teknologi, der gør det muligt at pumpe mere mælk på kortere tid. Denne teknologi er nemlig en efterligning af babyers sutterytme, hvor de i starten sutter hurtigt og overfladisk, og derefter skifter til et dybere og langsommere tempo. Brystpumpen er nem og komfortabel at bruge, og du behøver ingen elektricitet eller batterier. Den manuelle pumpe er desuden let, lille og diskret at have med på tur.  


Elektriske brystpumper

Medelas ekspertise indenfor brystpumper ses særligt ved deres store udvalg af både dobbelt og enkelt brystpumper. Brystpumperne giver dig en hurtig og effektiv udpumpning, og de nyeste modeller indeholder alle 2-Phrase Expression-teknologi. 

Flex-modellerne er kendetegnet ved Medelas nye Flex-teknologi, der med PersonalFit Flex-brysttragten gør det lettere at placere pumpen korrekt på brystet. Brysttragten er desuden blød og fleksibel, og har en vinkel på 105 grader – i modsætning til 90 grader hos de almindelige modeller. 

Testvindere 2020

To af Medelas produkter er blevet kåret til Testvindere i 2020 af Pricerunner. Medelas Freestyle Flex elektrisk dobbelt brystpumpe fik prisen for Bedste Premiumvalg, og dette er med god grund. Denne model er en af de bedste brystpumper på markedet, og er lige så effektiv som de brystpumper, der anvendes på sygehuset. 

Brystpumpen er perfekt til den travle og kvalitetsbevidste mor, der kun vil have det bedste. En af de bedste funktioner ved Freestyle Flex-modellen er hukommelsesfunktionen. Du kan angive det sugeniveau, du finder mest behageligt en enkelt gang, og derefter vil pumpen automatisk aktivere det valgte niveau ved næste pumpning. 

I kategorien Bedste i Test vandt Medela Swing Maxi Flex elektrisk dobbeltbrystpumpe, der både har PersonalFit Flex brysttragt og 2-Phase Expression-teknologien, som gør brystpumpningen nem og behagelig. Brystpumpen er nem at samle og skille ad i forbindelse med rengøring, og alle dele, udover motordelen, tåler opvaskemaskine. 


Hvilken brystpumpe med Flex-teknologi skal jeg købe?

Med de mange forskellige Flex-modeller kan det være svært at finde ud af, hvilken brystpumpe, der er den rette for dig. Derfor får du her en oversigt, hvor de forskellige brystpumper sammenlignes. Så kan du tage det rette valg for dig selv og din baby.

Medela brystpumper - Hvilken skal jeg vælge?

Reservedele til din brystpumpe

Skulle du være så uheldig at en eller flere af delen til din brystpumpe går i stykker, er der heldigvis hjælp at hente. Hos Med24.dk sælger vi nemlig også reservedele til din brystpumpe fra Medela. Her finder du bl.a. brysttragte i mange størrelser, membranholder til både Freestyle og Swing Maxi modellerne og meget mere. 

pil til toppen

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.