Medela Amme BH

Med en amme BH fra Medela får du høj komfort og plads til at gå flere størrelser op under graviditet og amning. Se udvalget af amme- og graviditets bh’er uden bøjler eller søm til både dag og nat her samt andet undertøj til gravide. 

Amme BH | Medela amme BH’er | Amme BH til brystpumpe | Trusser mm. 

9 Produkt(er)

Hvorfor bruge amme BH?

Hvis du skal til at amme for første gang, undrer du dig måske over, hvorfor du skal ud og anskaffe en amme BH. En amme eller graviditets BH er tilpasset de behov, du som kvinde kan have før og efter en fødsel. Særligt for Medelas graviditets og amme BH’er gælder, at de er designet med ammeklemmer på stropperne, så du nemt kan åbne BH’en for at amme dit barn. BH’erne er desuden lavet i et behageligt og strækbart stof, så du kan bruge samme BH, selvom du går en eller flere størrelser op. Amme BH’erne har er desuden uden bøjler, da de kan medvirke til øget produktion af modermælk og forringet komfort.  


Medelas Amme BH’er

Medela producerer flere forskellige amme BH’er alt efter behov. Du finder således både BH’er, der er egnet til natten og amme BH’er du også kan bruge, mens du er gravid. 

Nat og amme BH'er

Særligt om natten kan en amme BH sikre dig komfort og sikkerhed. Mange kvinder lækker nemlig også brystmælk om natten, og derfor er Medelas nat og amme BH et fantastisk produkt. BH’en har et praktisk men pænt design og er ideel til at holde dit ammeindlæg fast om natten. Er uheldet ude har BH’en høj sugeevne og er hurtigtørrende. Nat og amme BH’en kan købes i hvid i både store og små størrelser. 

Amme og graviditets BH’er

Skal du købe din første amme BH? Den behagelige og flotte vente BH fra Medela er et must have for gravide og ammende kvinder. BH’en er i et lækkert, strækbart materiale og er særligt designet til kvinder, der går en eller flere BH-størrelser op under graviditet og amning. BH’en føles blød mod huden og er uden søm eller bøjle. Du kan få den BH’en i både sort og hvid lige her på Med24.dk. 

Størrelsesguide

Har du en stor barm og leder du efter BH’er i store størrelser? Medelas amme BH’er går fra S-XL og det strækbare materiale er designet til at udvide sig efter barmen. Du kan finde størrelsesguiden til den enkelte model inde på produktet. Er din størrelse ikke at se, anbefaler vi, at du bruger størrelsen tættest på din. 


Easy Expression BH - amme BH til brystpumpe

Den innovative BH gør brystpumpning nem og ubesværet. Easy Expression BH’en er designet til dig, som ønsker at pumpe brystmælk ud til din nyfødte på en mest behagelig vis. BH’en giver dig mulighed for håndfri brystpumpning, da Medelas dobbelt elektriske og automatiske brystpumper passer perfekt til. Du kan med fordel bruge BH’en sammen med de prisvindende pumper Medela Freestyle Flex og Medela Swing Maxi. BH’en passer til alle kropstyper og giver dig får optimal støtte. 

Du kan se alle Medelas brystpumper her


Graviditetstrusser mm.

Medelas udvalg af undertøj til gravide rummer også trusser til gravide. Du opnår høj komfort med graviditetstrussen, som både har et behageligt “under-maven-snit” og en for- og bagside, der sørger for, at trusserne ikke kravler op. Det sømløse design og det åndbare stof er perfekt til gravide, så de kan føle sig tilpasse i deres krop under graviditeten. 

Blandt Medelas ventetøj finder du også det smarte graviditetsbælte. Dette betalte kan aflaste og støtte din mave under og efter graviditeten. Stoffet er nemlig ekstra strækbart, og vil tilpasse sig din krop hele graviditeten. Aflastningen ses i bl.a. forbedring af holdning, da din lænd og mave stabiliseres. Find bæltet i sort og hvid i størrelser fra S-XL. 


Gode råd til amning

Er det første gang du ammer? Det er en stor omvæltning at begynde at amme, og de mange forandringer i din krop kan være overvældende. Derfor kan det være dejligt at få tips og tricks til den bedste amning. Du kan få 10 tips til en god start på amning her, så du og din partner er forberedt på amningen. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.