Medela Ammeindlæg

Det er ganske normalt at lække brystmælk, men derfor er det stadig irriterende og besværligt med våde trøjer og BH’er. Heldigvis kan Medelas ammeindlæg diskret og sikkert gøre din dag lidt nemmere.  

Mor og barn i fokus | Medela ammeindlæg | Hvilket ammeindlæg er bedst? | Brystskjold og opsamlingsskaller 

6 Produkt(er)

Mor og barn i fokus

Medela blev grundlagt i 1961 af Olle Larsson, og har i dag hovedsæde i Schweiz. Med 1.740 medarbejdere på verdensplan er Medela blevet en global aktør indenfor ammeudstyr. Firmaet stræber efter at hjælpe så mange mødre som muligt med at give deres børn den bedste start på livet. For dem betyder det, at barnet skal ammes, da modermælken er fyldt med vigtige vitaminer, mineraler, vitale antistoffer og fedtsyrer. Derfor producerer Medela en lang række produkter til ammende kvinder og til kvinder, som gerne vil amme.  

Du kan udforske hele Medelas sortiment af brystpumper, amme BH’er og andet udstyr lige her. 


Medela ammeindlæg

Alle kvinder er forskellige, og det samme er amning. Du er måske en af dem, hvor ammeindlæg er et must-have, eller måske har du næsten ikke brug for dem. Uanset hvad finder du formentlig, som andre mange ammende, en tryghed i at have ammeindlæg med i løbet af dagen. Det er ganske almindeligt, at der siver brystmælk ud mellem dine amninger. Det er hverken skamfuldt eller ulækkert, men det er det stadig vigtigt at holde brystet rent. Det er desuden rart at kunne bevæge sig udenfor hjemmet uden at frygte mælk på tøjet. 

Fordele ved Medela ammeindlæg

Der er mange fordele ved at bruge ammeindlæg fra Medela. Du er sikret en høj kvalitet fra en af de største producenter af ammeindlæg, og sortimentet rummer desuden en række forskellige ammeindlæg til alle behov. Ved at bruge Medela ammeindlæg kan du også undgå svamp på brystvorten. Ammeindlæggene er nemlig med til at holde brystet rent og tørt ved at suge mælken til sig.  


Hvilket ammeindlæg er bedst?

Når du skal vælge ammeindlæg, er der flere ting du bør overveje. Det vigtigste er, at du finder en størrelse og en form, der passer til netop dit bryst og som sidder behageligt. Desuden skal ammeindlæggets sugeevne passe til, hvor stort dit behov er. Er du lige begyndt at amme, er der her 10 tips til en god start på din amning. 

Ømme bryster

Har du ammevanskeligheder på grund af sprukne, revnede eller ømme bryster? Dette kan Medela Hydrogel Pads være med til at lindre ved at skabe et optimalt helingsmiljø for sårede bryster. Indlæggene kan bruges i 24 timer og fugter din hud, så den igen bliver blød og smidig. 

Genbrugelige ammeindlæg

Vil du gerne bruge genanvendelige ammeindlæg, er Medela vaskbare ammeindlæg noget for dig. Indlæggene er ultraabsorberende og produceret i et særligt antimikrobielt materiale, der mindsker risikoen for luftgener og bakterievækst. De miljøvenlige ammeindlæg er beregnet til brug hele dagen, og er meget behagelige at have på. Sømmene er desuden ultralydsforseglet, så ingen brystmælk kan trænge ud igennem dem.  

Engangsammeindlæg

Ønsker du at undgå lækage, er Medela ammeindlæg ultra thin perfekt til dig! De superabsorberende engangsammeindlæg har en polymerkerne, der nemt indkapsler fugten uden selv at blive vådt. Ammeindlægget har en tykkelse på mindre end 2 mm, og er derfor meget diskret selv under stramtsiddende tøj. Det tynde indlæg tilpasser sig desuden efter brystet med en feminin pasform, og designet med en lækagebeskyttelse, så brystmælken ikke løber ud i siderne. 

Ammeindlæggene er desuden allergivenlige og føles bløde mod huden. Har du ikke overskud til at få vasket dine ammeindlæg, vil engangsindlæg formentlig være bedst for dig. For at undgå brystbetændelse, svamp og dårlig hygiejne, er det nemlig vigtigt at have helt rene og tørre ammeindlæg på. 


Brystskjold og opsamlingsskaller

Blandt de mest populære produkter fra Medela finder du deres smarte mælkeopsamlingsskaller og de skånsomme brystvortebeskyttere. 

Brystskjoldet er et fantastisk produkt till dig, som har sår eller revner på brystvorterne. De beskytter mod gnidningsmodstand samtidig med, at de giver brystet mulighed for at hele og ånde gennem lufthullerne. Designet af brystbeskytterne er tyndt, hvilket skaber et naturligt udseende under dit tøj. Du kan med fordel bruge Purelan brystvortecreme fra Medela for at opnå en hurtigere sårheling. 

Medelas mælkeopsamlingsskaller kan bruges hvis almindelige ammeindlæg ikke suger nok eller hvis brystmælken under amning kommer ud af det modsatte bryst. I sidstnævnte tilfælde kan din baby få glæde af brystmælken, der skal opbevares på køl med det samme og senest skal bruges 24 timer senere. Skallerne er diskrete under tøjet og er behagelige at have på.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.