Vegansk Slik

Når du vælger at leve en mere vegansk livsstil, er det ikke ensbetydende med, at du helt skal undvære slik - Læs mere om vegansk slik her

17 Produkt(er)

Vegansk slik online

Hvis du spiser vegansk, eller blot går op i dyrevelfærd og klimaet, vil du sikkert gerne kunne finde noget vegansk slik, som kan erstatte det traditionelle slik, så du undgår de animalske produkter. Det er med tiden blevet mere nemt at finde vegansk slik og snacks for alle, som gerne vil spise mere vegansk. Alt slik under vores kategori Vegansk slik er 100% vegansk, så det er slet ikke så svært at finde søde sager, til når du skal hygge dig lidt ekstra en fredag aften. 

Mange tror, at når du vælger at spise vegansk, så skal du gå på kompromis med en masse ting, men der findes rigtig mange lækre alternativer, så man ikke behøver at skulle undvære. Dette gælder også når det kommer til vegansk slik, heller ikke her er der gået på kompromis med noget. Det er nemlig stadig lige så sødt og velsmagende, som slik der er lavet med animalske ingredienser. 

Udover vegansk slik, som f.eks. indebærer vingummi og lakrids, kan du også finde masser af andre veganske snacks og vegansk chokolade her på siden. 


Hvilket slik er vegansk?

Meget af det slik du støder på i butikkerne, er lavet på animalske produkter og det kan jo smage jo meget godt alt sammen. Men vil du leve vegansk, skal du undgå slik med animalske produkter i. 

Hvad er forskellen på vegansk slik og traditionel slik?

Forskellen er de ingredienser, som bliver brugt. Hvis du vil gå efter vegansk slik, skal du undgå produkter, hvor der er brugt ingredienser, som enter kommer fra dyr eller er produceret af dyr. Det kan bl.a. være ingredienser som: 

  • Gelatine – Bruges især i vingummier, for at give konsistens. Gelatine bliver lavet af knogler og hud typisk fra køer og grise
  • Mejeriprodukter – Kan f.eks. være mælk, fløde osv. og det bruges især i chokolade og karameller
  • Bestemte farvestoffer - Rød farvestof udvindes ofte af lus
  • Bivoks – Bruges ofte til at smøre formene med, når der produceres slik
  • Honning – Anses ikke, som at være en vegansk ingrediens, da det produceres af dyr

Så forskellen på vegansk slik og traditionel slik er at der i vegansk slik ikke bruges ingredienser der kommer fra dyr eller noget, som produceres af dyr. Men heldigvis er der mange, som er begyndt at lave lækkert og velsmagende slik, som samtidig er vegansk. 


Vegansk chokolade

De færreste vil modsige at chokolade er lækkert, og vegansk chokolade er slet ingen undtagelse. Der findes efterhånden mange varianter indenfor vegansk chokolade, om du er til lys, mørk eller vegansk hvid chokolade og de smager alle lige så godt, som traditionel chokolade. Du kan finde vores udvalg af vegansk chokolade her.


Andre veganske snacks og veganske kager

Hvis du mere er til det salte eller bare gerne vil have lidt af hvert, findes der også et bredt udvalg af andre veganske snacks. Her finder du bl.a. snacks som sprøde krydrede kikærter, veganske småkager, lækre bløde dadler betrukket med lakridspulver og meget andet. Find udvalget af veganske snacks her.


Køb vegansk slik online hos Med24

Her hos Med24 finder du et bredt udvalg af vegansk slik og snacks, der sætter prikken over i'et til din hyggeaften. Her er hurtig levering, så du nemt kan komme til at nyde dine veganske lækkerier.

 

Pil til toppen

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.