Dansk tang sukkertang tørret - 20 g
 
							Sukkertang fra Dansk tang.
	Sukkertangern er håndhøstet i Kattegat.
	Produktet skal varmebehandles til min. 75 °C overalt i produktet inden det spises.
	
	Anvendelsesforslag:
	Sukkertang kan anvendes i alt fra desserter til supper.
	Ved opvarmning i ovnen til omkring 170 grader får tangen en karamelliseret konsistens, som gør den lækker i desserter. Ved kogning optager tangen igen vand og får en ”naturlig" konsistens, som gør den velegnet til fyld i supper, præcis som man kender det fra det asiatiske køkken. Tør og granuleret kan den med fordel også anvendes som krydderi, hvor den vil bidrage med umami smag. 
| Energi | 1046 kJ / 250 kcal | 
| Fedt | 1,1 g | 
| - heraf mættede fedtsyrer | 0,5 g | 
| Kulhydrater | 55 g | 
| - heraf sukkerarter | 6,0 g | 
| Fibre | 5,0 g | 
| Protein | 7,0 g | 
| Salt | 3,1 g | 
Sukkertang
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.