Superfruit Goji - 450 g

Superfruit Goji
Se alle produkter fra Superfruit
Varenummer: 5328

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Superfruit Goji berries

Superfrugten goji (Lycium barbarum L.) anses som en af de mest ernæringsrige fødevare i verdenen. Goji-bær er rige på antioxidanter, essentielle fedtsyrer, vitaminer og mineraler.

I Asien har man i tusinder af år kendt til goji for at opnå et godt helbred, velvære og vitalitet. I Kina har goji-bær været anvendt i mere end 5000 år via traditionel kinesisk naturmedicin.

Superfruit anbefaler at spise goji-bæret som det er, en håndfuld om dagen for dets nytte. Goji-bær fra Superfruit kan tilsættes i müsli om morgenen og gerne i smoothies. De kan også anvendes som snack eller benyttes i forbindelse med madlavning f.eks. i salater.

Goji indeholder omega 3 & 6, beta-caroten, zeaxanthin, lutein, kalium, polysaccharider, vitamin B1, B2, B3 og C, calcium, chrom, kobber, magnesium, jern, mangan, fosfor, selen, natrium, zink, kostfibre, 18 ud af 20 aminosyrer og 23 andre spormineraler.

Níngxià: Superfruit's goji-bær stammer fra Ningxia regionen i Kina. Det er en selvstyrende region i nord-central Kina, som er kendt for at fremstille de fineste og bedste goji-bær i verden. Regionen er også kendt som "hjemlandet for goji-bær".

Polysaccharider: Forskning påviser, at goji-bæret er yderst rig på LBP (Lycium barbarum polysaccharider). LBP er fibre bestående af meget lange kæder af kulhydrater, som menes at have detaljerede sundhedsmæssige egenskaber.

Næringsindhold pr. 100 g:
Energi 1268 kj / 302 kcal
Fedt 2,0 g
Kulhydrater 55 g
- heraf sukkerarter 50 g
Kostfibre 10 g
Protein 11 g
Salt 1 g
Ingredienser:

Tørret gojibær

Oprindelsesland: Kina

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.