Diet Food
Shirataki ris glutenfri - 200 g
Shirataki ris glutenfri - 200 g
Shirataki er lavet af fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roden.
Shirataki ris kan anvendes i alle retter, og skal blot varmes da de ikke ændre konsistens.
Brugsanvisning: Skyl dem under koldt vand og varm dem i kogende vand eller lynstege dem i en wok.
Opbevares: tørt og køligt
Indhold: 200 g
Næringsdeklaration per 100 g:
Energi |
33 kJ / 8 kcal |
- heraf sukkerarter |
<0,1 g |
Fedt |
<0,1 g |
Kulhydrater |
1,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
<0,2 g |
Fibre |
1,8 g |
Protein |
<0,3 g |
Salt |
<0,01 g |
Indhold:
200 g
Konjak fiber (glucomannan), Vand, E526 calciumhydroxide
Oprindelsesland:
Kina
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.
Andre kunder har også købt
Alternative produkter
Anmeldelser
Ganske udmærket, når man ikke tåler stivelse
10-04-2024spild af penge.
09-05-2021Den virker meget gummiagtig når man bider i den.
26-02-2021