Diet Food Shirataki ris glutenfri - 200 g

Shirataki ris glutenfri - 200 g
Shirataki er lavet af fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roden.
Shirataki ris kan anvendes i alle retter, og skal blot varmes da de ikke ændre konsistens.
Brugsanvisning: Skyl dem under koldt vand og varm dem i kogende vand eller lynstege dem i en wok.
Opbevares: tørt og køligt
Indhold: 200 g
Energi |
33 kJ / 8 kcal |
- heraf sukkerarter |
<0,1 g |
Fedt |
<0,1 g |
Kulhydrater |
1,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
<0,2 g |
Fibre |
1,8 g |
Protein |
<0,3 g |
Salt |
<0,01 g |
Konjak fiber (glucomannan), Vand, E526 calciumhydroxide
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.