Diet Food
Shirataki spaghetti glutenfri - 200 g
Shirataki spaghetti glutenfri - 200 gr.
Shirataki er lavet af fibre (glucomannan fibre) fra Konjak roden.
Shirataki spaghetti kan anvendes i alle retter, og skal blot varmes, da de ikke ændrer konsistens.
Brugsanvisning: Skyl dem under varmt vand og varm dem i kogende vand eller lynsteg dem i en wok.
Opbevares tørt og køligt.
Indhold. 200 g
Næringsdeklaration per 100 g:
Energi |
33 kJ / 8 kcal |
Fedt |
<0,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
<0,1 g |
Kulhydrater |
1,1 g |
- heraf sukkerarter |
<0,2 g |
Kostfibre |
1,8 g |
Protein |
<0,3 g |
Salt |
<0,01 g |
Indhold:
200 g
Oprenset vand, Konjak fiber mel, Calciumhydroxid
Oprindelsesland:
Kina
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.