Biogan
Agar Agar pulver Ø - 30 gram
Økologisk Agar-agar pulver fra Biogan
	Agar agar er en vegetabilsk erstatning for gelatine. Agar agar er ideel til brug i marmelade, desserter og fyld af frugter, saft eller mælkeprodukter. Pulveret har en svag smag, som ikke trænger igennem maden. Agar Agar er lavet af økologiske rødalger. 1 tsk. Agar agar svarer til 5 ark husblas, men det er vigtigt at huske, at Agar agars funktion forringes, hvis det anvendes med citrusholdige frugter som appelsin og citron.
	
	Opbevaring: tørt og køligt.
Anvendelse:
	Til ½ liter varmt væske eller 500g frugt anvendes 1 teskefuld agar agar. 5 spsk. væske tages fra og og røres med agar agar, derefter tilsættes resten at væsken og koges i ca. 2 minutter. Opløsningen bliver til gelé ved temperatur mellem 34-38 grader og ved lavere
	temperaturer fast.
	
	Til budding bruges 2 teskeer.
	Indhold: 30 g.
Næringsdeklaration per 100 g:
| Energi | 775 kJ / 191 kcal | 
| Fedt | 0,3 g | 
| - heraf mættede fedtsyrer | 0,3 g | 
| Kulhydrater | 10 g | 
| - heraf sukkerarter | 0,5 g | 
| Fibre | 70 g | 
| Protein | 2,0 g | 
| Salt | 3,12 g | 
Indhold:
 30 g
Rød alge*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.
 
						 
			

