Himalaya salt fint - 250 g

1
Se alle produkter fra Biosa
Varenummer: 9312

Himalaya salt fint - 250gr

I årtusinder har menneskerne i Himalaya området og i resten af Indien kendt dette krystalsalt, og de værdsætter det som en kostbar gave fra naturen. I Indusdalen, mellem de to Himalaya floder Indus og Jhelum, ligger Salt Range, et op til 500 millioner år gammelt saltbjergområde. Der, nærmere bestemt i et lille landsbysamfund i nærheden af byen Varanasi (Nordindien), bliver Biosa Himalaya Salt brudt. Derefter bliver de store saltstykker vasket med rent kildevand, soltørret, for til sidst at blive manuelt delt i mindre stykker, sigtet, malet og pakket.

Et smagfuld spisesalt:
- Biosa Himalaya Salt kan nydes som spisesalt til al slags mad og bagværk. 

Velegnet til kropspleje:
- Brusebad – en håndfuld fint Biosa Himalaya Salt masseres forsigtigt på den våde hud og lad det virke 1-5 minutter. Tag så et brusebad. Drik rigeligt med vand (ikke for koldt) før og efter denne behandling. Salt-brusebadet har en rensende virkning på huden. 
- Solebad – til et bad med 120 liter vand bruges 1,2 kg Biosa Himalaya Salt. Saltindholdet i vandet burde svare til saltindholdet i vores blod (ca. 1 %). Den ideelle temperatur på badevandet er 37 grader og badet skal vare i 20 minutter. Efter badet duppes kroppen forsigtigt uden forudgående afskylning. Hvil i mindst 30 minutter. Solebadet fører til en dyb afspænding. 
- Soleinhalering – kom 30 g Biosa Himalaya Salt i 1 liter kogende vand og inhaler dampen i 10 til 15 minutter. 
- Næse- og øjenskylning – opløs 1 g Biosa Himalaya Salt (en god knivspids med top) i 100 ml lunkent vand (1 % sole). Denne opløsning er velegnet til såvel næse- som øjenskylninger.

Næringsindhold pr. 100 g:

Salt

100 g

Ingredienser:

Himalayasalt 100 %

Oprindelsesland: Indien

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.