Biogan
Loppefrøskaller psyllium Ø - 200 g
Økologiske loppefrøskaller - perfekt til glutenfri bagning
Disse loppefrøskaller, også kaldet psyllium, stammer fra en indisk plante, som hedder Plantago Ovata. Biogan økologiske loppefrøskaller kan blandt andet tilsættes i smoothies eller bruges i madlavning. Mest populært er det at bruge dem i bagværk, specielt glutenfri bagning, da de tilføjer et højt fiberindhold og medvirker til at forhindre udtørring af brødet.
Opbevaring: Tørt og køligt.
Indhold: 200 g
Næringsdeklaration per 100 g:
Energi |
798 kJ / 190 kcal |
Fedt |
0,6 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
0,1 g |
Kulhydrater |
1,7 g |
- heraf sukkerarter |
<0,2 g |
Kostfibre |
85 g |
Protein |
1,9 g |
Salt |
0,06 g |
Indhold:
200 g
Loppefrøskaller*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Oprindelsesland:
Indien
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.
Andre kunder har også købt
Alternative produkter
Anmeldelser
Fantastiske til at komme i plantedeller, gør dem lette og luftige.
19-10-2021Disse er rigtig gode både i brød og til at drysse over skyr.
07-09-2015

