Frugt te

Kast blikket over vores udvalg af lækker frugt te og find en variant med din yndlingsfrugt, som du kan nyde både kold og varm. Du kan både vælge te med bær, appelsin, kokos, vandmelon, echinacea og meget mere. 

Hvad er frugt te? | Frugt te med bær | Blandet frugt te | Er frugt te sundt? 

13 Produkt(er)

Hvad er frugt te?

Lækker frugt te med hindbær - Køb stort udvalg af frugt te her!

Frugt te er som udgangspunkt ikke en “ægte” te, fordi det som regel ikke indeholder blade fra tebusken Camellia sinensis. Det gør derimod sort te, grøn te og hvid te, men nogle frugt teer har også base i en sort eller grøn te, hvor der er tilsat tørret frugt som ekstra smagsgiver. 

En frugt te består altså af frysetørret frugt og evt. urter og blomster, som tilsammen giver en lækker smagssammensætning. Frysetørring er en skånsom måde at konservere frugten på, for på denne måde bevarer man frugtens struktur, form og næringsindhold. Når det varme eller kolde vand hældes over frugten igen, går der ikke lang tid, før frugten afgiver saft og smag til teen. Frysetørringen giver desuden frugt teen en god lang holdbarhed. 

Koffeinfri te

Netop på grund af det manglende indhold af teblade, indeholder frugt te heller intet koffein. Du kan derfor nyde en kop dampende varm frugt te selv lige inden sengetid, uden at du behøver være bekymret for, om din nattesøvn vil blive forstyrret af koffeinen. Frugt te er naturligt koffeinfrit, og det er derfor en god og naturlig måde at stresse af og blive afslappet på. 


Frugt te med bær

En rigtig populær type frugt te er frugt te med forskellige bær. Bær egner sig særdeles godt til te på grund af deres kraftige smag og kompakte størrelse. Især hindbær, tranebær, jordbær, hyben, brombær, solbær og hyldebær er populære valg til te, og ofte i forskellige kombinationer med hinanden. 

Den naturligt søde frugt te er populær blandt både børn og voksne, og du kan både nyde frugt teen som dampende varm eller som en læskende og kold iste. Derfor er frugt te et godt alternativ til sukkerfyldt saftevand og sodavand, og du kan fx blande din frugt te med is og frisk frugt for at få en lækker og flot drink til sommerdagene. 


Blandet frugt te

Stort udvalg af frugt te med bær, citron, frugt og krydderier - køb billigt hos Med24.dk

Her på siden finder du frugt te fra anerkendte te-producenter som ClipperHeath & Heather, Sonnentor og English Tea Shop, som alle har hver deres sammensætninger af lækre frugt teer med frugter, bær og urter. Især Sonnentor har mange spændende blandinger af frugt te i deres sortiment, der blandt andet indeholder Fødselsdags te, God Lykke te, Godt Humør te og Skytsengel te. Alle frugt teer fra Sonnentor er økologiske og har foruden deres indhold af frugt ofte et pift af blomster og krydderurter. 


Sådan brygger du den perfekte kop frugt te

Når du har valgt en frugt te og skal til at brygge en kop, er det vigtigt, at du læser på indpakningen, om der er særlige temperaturer eller forhold, som du bør tage hensyn til under brygningen.  

Kog noget vand og lad det køle en smule af, så det ikke længere er brandvarmt, før du hælder det over din tepose. Lad nu teen trække i 3 - 10 minutter alt efter anvisningerne på pakken, og du er klar til at nyde din te.  

Hvis du hellere vil nyde din frugtte kold, kan du brygge en kop stærkere te og efterfølgende blande den med koldt vand, isterninger og evt en skive citron eller lime.  

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.