Sonnentor

43 Produkt(er)

En lokal opstart

Manden bag Sonnentor, Johannes Gutmann, havde gennem sin barndom dannet et særligt forhold til landbrug, og især til økologisk landbrug i hans hjemegn. På denne tid var økologi og bæredygtighed ikke begreber, som landmænd var særligt bevidste om i deres hverdag, men Johannes Gutmann mente fra starten af, at det var den bedste løsning for både miljøet, helbredet og for fremtiden.

Disse holdninger blev delt flere steder i lokalsamfundet, og det blev starten på Sonnentor, der er et firma bestående af mange økologiske landbrug fordelt over hele verden. Hos Sonnentor er ideen, at det ikke skal være den øverste direktør eller bestyrelse, der tjener størstedelen af pengene fra salget, men at der derimod skal ske en bredere fordeling af overskuddet. På den måde forsøger de at øge velfærden blandt alle de involverede folk mest muligt.  

Sonnentors grønne værdier

Helt generelt finder man det hos Sonnentor vigtigt, at al aktivitet foregår med respekt for naturen og mennesker. De har formået at blive CO2-neutrale, og kæmper nu for at blive CO2-positive. Én af deres største udfordringer er, at mange planter og urter gror bedst i specielle miljøer, og at det derfor kræver meget energi at transportere produkterne ud til forbrugerne. Her har Sonnentor investeret i at finde løsninger, hvor deres CO2-aftryk bliver mindst muligt, men hvor de stadig kan tilbyde produkter i høj kvalitet. 

Lækre produkter af højeste kvalitet

For at sikre, at alle produkter får den bedste smag, bliver planterne dyrket i præcis de områder, hvor de trives aller bedst. De lokale landmænd bruger ingen vækstfremmere, så planterne får al den tid og ro de skal bruge til at udvikle kraftig og fantastisk smag. De krydderier, som vi bruger mest i vores hverdag, må gerne være ekstra lækre og smagfulde, og vi kan anbefale Sonnentors malede kanel og kardemomme, eller deres milde karry til næste gang, du skal bruge karry i køkkenet. 

Hvorfor økologisk?

De forskellige krydderier og produkter fra Sonnentor, du kan købe hos Med24.dk er økologiske, og det er der mange grunde til. Sonnentor fremstiller altid økologiske produkter, da produkterne på den måde er helt fri for pesticider. Økologisk landbrug er desuden skånsomt overfor bier, vandmiljø og jordens andre resourcer, og så er det med til at opretholde en større diversitet blandt verdens planter.

Køb Sonnentors produkter billigt hos Med24.dk

Vi har hos Med24.dk udvalgt de bedste og lækreste krydderier, te, kaffe, og søde sager, og derfor kan du her bl.a. finde en lang række af økologiske krydderier fra Sonnentor. De kan købes i pakninger af forskellige størrelse alt efter type, og vi har miljøvenlig forsendelse. 

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.