Rødbedesaft

6 Produkt(er)

Om rødbedesaft

Med blot en enkelt dråbe af det knaldrøde, hvis ikke lilla, saft fra rodfrugten, kan der hurtigt blive sat tydelige spor på tøj og dug. Heldigvis er rødbeden mindst lige så lækker, som den er farverig!

En alsidig ingrediens
Rødbeder kan tilberedes på mange måder. Mange kommer rodfrugten i ovnen vendt i lækre krydderier og olie, mens andre nyder af den rene saft fra rødbeden. Rødbedesaft eller rødbedejuice er hertil ikke blot et velsmagende alternativ til lang en række juicevarianter, men også et rigtig sundt alternativ. Man kan endog lave sin egen saft.

Her på siden finder du flere fantastiske varianter - både de økologiske og veganervenlige fra store brands.

Rødbedesaft bivirkninger

Drikker man rødbedejuice, kan man nemt komme ud for at henholdsvis urin og afføring får en rødlig farve. Dette skyldes de plantefarvestoffer som giver rødbederne sit særpræg. Fænomenet er dog helt naturligt og desuden ufarligt.  

Køb rødbedesaft hos Med24.dk

Hos Med24.dk finder du et udvalg af både rødbede shots, juice, saft og rødbede krystaller til saft. Nogle af kundernes største favoritter er rødbedepulver samt Beet It Stamina SHOTS.

Husk, at du ved køb over 349 DKK opnår fri fragt. Som medlem får du desuden bonus hver gang, du køber et produkt! Læs om alle medlemsfordelene her!

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.