Beet It SPORT Stamina SHOT - 70 ml - Økonomikøb - 15 stk

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beet It
Varenummer: 13272

Beet It SPORT Stamina Rødbede Shot – Elitesportens hemmelighed!

Økonomikøb til den bedste pris - 15 stk. med garanteret lang holdbarhed!

Få et stamina (udholdenheds) boost på en smart og nem måde med den nyudviklede Beet It SPORT shot. Efter at BEET IT mærket blev etableret som en fast favorit af den internationale sportselite, bliver nu SPORT shottet stærkt anbefalet af nogle af Storbritanniens førende sportsfolk og ernæringseksperter.

Beet It SPORT Stamina Rødbede Shot har et nitratindhold 0,4 g pr 7cl skud, som er den maksimale dosis af nitrat i den mindst mulige væske. Ved at finde ikke-økologiske partier af rødbeder, har den engelske producent kunnet forhøje nitratindholdet istedet for at tilføje kunstig nitrat, uden at formindske skuddets naturlige egenskaber. Beet It SPORT shottet giver dig ekstra kant ved at øge iltoptagelsen, fremskynde restitutionen samt øge udholdenheden med op til 15-20%!

Din sikkerhed: Ingen problemer i forhold til dopinglisten
Produktet bærer logoet for ”Informed Sport”, som er en organisation, der tester produkter for at give sikkerhed for, at sportsfolk ikke vil risikere at blive taget i en dopingkontrol, som følge af brug af produktet.

Produktet er produceret på baggrund af en videnskabelig rapport som afslørede, at rødbedejuice kan forbedre de sportslige resultater med 16%. Rapporten blev offentliggjort i august 2009 og ledet af University of Exeter og medforfatter af UK sportsvidenskabsmand prof. Andy Jones.

Det anbefales, at BEET IT SPORT shot indtages 1-12 timer før konkurrencer/løb. Nogle af de eliteatleter, som arbejder sammen med producenten, indtager shottet dagligt i 1-2 uger før de skal præstere.

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

373 kJ / 88 kcal

Fedt

0 g

- heraf mættede fedtsyrer

0 g

Kulhydrater

18 g

- heraf sukkerarter

17 g

Kostfibre

0 g

Protein

3,7 g

Salt

0,48 g

Ingredienser:

Rødbedejuice fra koncentrat 98%, Citronjuice fra koncentrat 2%

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Beet It
Varenummer: 13272

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.